De tandarts controle.

Ik had niet geslapen, was te laat, en had er zelfs over gedroomd, vandaag ging ik naar Sophie voor een sessie waarvan ik niet zou weten hoe dat zou verlopen. Ik werd door haar verwelkomt in de deuropening, en er werd mij gevraagd me uit te kleden en te douchen.

Klaar voor de behandeling werd ik op de. tandartsstoel gezet, het mondkapje ging voor en de handschoenen aan, ze ging even mijn gebit bekijken met haakjes en allerlei instrumenten die ik normaal verafschuw, maar niet in deze sfeer. Het was kalm, en toch heel spannend, wist me niet echt een houding te geven. De latex handschoenen gingen m’n mond in en geen tand werd overgeslagen. Na dit onderzoekje moest ik op de gyno-tafel gaan liggen. Nu werd het serieus, er gingen handschoenen aan óver de handschoenen en ik kreeg een zuurstofmasker op, ‘zo, heb je een beetje benauwd?’ Vroeg ze, waarop ik valt wel mee antwoordde. Direct ging de handschoen over m’n mond en die bleef er even opzitten. Ik kreeg geen adem, precies wat ik wilde, de spanning bouwde zich op, later onderzocht de dokter ook mijn kontje, eerst gleed 1 vinger erin.. toen 2, toen 3.. ze masseerde mijn prostaat en vond je me maar een sletje zoals ik erbij lag, dat ik geil werd van al die dingen die ze deed met mij. Ze pakte een touw en bond mijn ballen af ik voelde me echt overgegeven aan de dokter. Ze wilde testen of ik meer kon hebben in m’n kontje, ze ging met een dildo flink heen en weer, en daar ging een vibrator bij, zodat de trillingen helemaal door m’n lichaam galmde. Ik kreunde erg hard, dit vond de dokter alleen maar geil, ik mocht wel harder kreunen. M’n voorvocht drupte helemaal over de stoel op de grond. Het was een rommeltje. Na een kleine adempauze ging er een dildo in die mijn prostaat zou stimuleren. Heel diep voelde ik hem en de dokter wilde sperma afnemen, ik mocht laten zien hoe ik altijd aftrek, zodat de dokter toe kon kijken. De hele stoel ging heen en weer, ik raakte helemaal in extase en kwam spuitend klaar en gilde het uit. 

Geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!