Een eerste onderzoek.

Sessie-verslag medisch onderzoek schoolarts Sophie

Ik wilde echt eens naar Dokter Sophie en had haar al een paar keer een mail gestuurd met mijn nursing-fantasieën en berichtjes op Twitter. Gisteren was het dan zover en mocht ik haar eindelijk ervaren. Ik had een afspraak om 14 uur en kwam net op tijd bij haar studio in Antwerpen aan.

Ik drukte op de bel en Sophie deed open. Ze had haar uniform al aan met de groene stethoscoop om haar nek, bungelend tegen haar mooie borsten. We liepen naar boven; daar stond een tafeltje met twee stoelen. Ze vroeg of ik wat wilde drinken en nam een klein blikje cola mee. We kletsten wat over mijn ervaringen en haar nieuwe studio en werkwijze en wat ik leuk en niet leuk zou vinden. Na betaald te hebben, mocht ik me uitkleden (op mijn slipje na natuurlijk) en gaan douchen. Na de douche zou het spel gaan beginnen. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik klopte op de deur en de dokter deed open. Ze had een schrijfblok in haar hand en ik was die puber die voor het eerst naar de schooldokter moest. “zo, kom maar mee”, zei de dokter. We liepen naar de onderzoekskamer. Daar stond een gynaecologische stoel in het midden van de kamer. De dokter begon me eerst allerlei vragen te stellen over school en mijn lichamelijke gezondheid.
Ze luisterde met de stethoscoop naar mijn hart en longen en betastte mijn rug. Toen deed ze mijn slipje ook uit en vroeg of ik met mijn handen mijn billen uiteen wilde doen. Ik voelde me wel wat opgelaten maar deed wat ze wilde. Ik mocht eerst op de gynaecologische stoel gaan zitten voor het opmeten van mijn bloeddruk. Naderhand moest ik gaan liggen met mijn benen in de steunen. Dat op zich was al geil. Toen ging ze mijn pik en balletjes controleren.


Daarmee kreeg ik ook al gauw een hardere pik en dat zag dokter Sophie ook. Toen volgde achtereenvolgens eerst een prostaat-onderzoek (ze ging met haar vinger in mijn kontgaatje en onderzocht mijn prostaat), een katheter voor afnemen urine en met een sound ging ze kijken hoe groot mijn plasbuis was. Mijn plasbuis is erg lang want de katheter en sounds gingen er diep in. Toen volgde het laatste deel van het onderzoek. Ze pakte een Magic Wand vibrator en wreef ermee tegen mijn harde piemel voor het onderzoeken van mijn sperma en kijken of ik wel klaar kon komen. Dat duurde niet echt lang en ik kwam inderdaad vrij snel klaar.

Dat vond dokter Sophie ook en ze ging gewoon door voor een tweede keer. Dat vond ik wel erg lekker. Het duurde wat langer, maar het tweede orgasme kwam ook nog. Tijdens het spel was de rode draad van het verhaal dat ik stout was geweest in de klas en de juffrouw had uitgescholden en met een stoel had gegooid in de klas. Dat was dus doorgegeven aan de schooldokter die daar op een voor haar en mij passende manier mee omging. In het begin was het een beetje aftasten van beide kanten maar je moet als (verlegen) patiënt ook wat meer geven dan alleen ‘geen klachten, dokter’ en ‘ja’ of ‘nee’ antwoorden op gesloten vragen van de dokter. Als je als patiënt ook meer zegt waar de dokter op in kan spelen (wat ik dus ook gedaan heb), heb je net als ik een top-ervaring bij Dokter Sophie in haar studio.