Patiënt H, een eerste onderzoek.

Op zoek naar meesteressen op internet kom ik twee weken geleden de site van Lady Sophie tegen. Wat mij opviel was de uitstraling en van haar gezicht en was de passie te lezen en dat trok mij aan.
Ik ging door de site en kwam het medisch spel tegen waar ik al van jongs af aan een liefhebber van ben maar niet vaak de gelegenheid heb gehad.
Ik scheef haar een bericht met mijn fantasie en een datum en of zij mij kon ontvangen. Uit het bericht van Sophie las ik dat ze mijn fantasie heel erg leuk vond en graag invulling aan dat spel wilde geven.

De fantasie is de volgende.
Gezien ik niet zo heel jong meer ben ik hoef niet meer te werken had ik voor gesteld dat ik in een verzorgingstehuis zou wonen en dat Sophie daar als arts was komen werken. En zo alle bewoners bij haar liet komen om zo een heel nieuw dossier van de bewoners te maken. En als ik de datum wilde bevestigen zou zij die in haar agenda plaatsen. Ik stuurde haar nog een mail met waar ik in het spel voor in was. Toen het eindelijk zo ver was reed ik naar Antwerpen waar ik veel te vroeg aan kwam. Ik ging even verkennen waar ik moest zijn en zo Sophie het beschreven had en dat was niet ver van de parkeerplaats. Met nog 45 min te vroeg ging in de buurt een kop koffie drinken.

Ik drukte op de bel en even later ging de grote deur open en daar stond dokter Sophie hoge hakken zwarte nylons en een spierwitte doktersjas. Ze gaf mij een hand en met een super glimlacht stelde zij zich voor en vroeg mij om haar te volgen tot de trap en zei loop maar naar boven.
En zo kwam ik in haar domein waar ze mij een stoel aanbood en het gesprek al snel op gang kwam. We vertelden wat er mogelijk was en wat ik zeker niet wilde. Ook Sophie vertelde wat ze niet wilde wat ook al op de site stond. Het was een duidelijk en helder gesprek en zo nodigede zei mij uit om mij uit te kleden om te gaan douchen en als ik klaar was dan kon ik op de deur kloppen.

Ik klopte op de deur en toen dokter Sophie die open deed stond ze daar met een andere doktersjas aan veel korter dan die waar ze mij in ontvangen had. Ze had een clipbord in haar hand en vroeg mij haar te volgen om even later in de onderzoeks ruimte te komen. Ze stelde wat vragen en schreef de antwoorden op het formulier dat op het clipbord zat. Dokter vertelde dat mijn dossier lang niet op orde was en sterk veroudert en dat ze mij vergaand ging onderzoeken. Toen ging dokter op haar stoel zitten en moest ik voor haar komen staan. Met beide handen bevoelde dokter mijn buik drukte met haar duimen goed en diep voelbaar. Ze deed mijn onderbroek al een beetje naar beneden. En zo moest ik mij omdraaien en voorover buigen waarop dokter zei dat ik nog goed lenig was en meteen daarop voelde ik dat dokter haar vingers in de band van mij onderbroek stak en deze resoluut naar beneden trok en zo tussen mij billen keek.

Ik moest mij weer omdraaien en mijn onderbroek uit doen en op een stoel leggen. Ik moest op mijn arm blazen en dokter voelde in mijn liezen of ze iets bijzonders voelde. Nu pakte dokter ook mijn ballen en bevoelde die langdurig zei dat ze goed aanvoelden waarna ze omhoog keek en vroeg heb je vaak las van een erectie en pakte mijn penis en zei er zit al voorvocht op hoe komt dat. Ik kon niets anders zeggen dan dat het zien en doen van dokter mij opwond. Dokter pakte de penis en deed de voorhuid ver naar achter en bekeek nauwkeurig mijn eikel.

Daarna moest ik op de gynaecologenstoel gaan zitten en werden mij hart en longen beluisterd die ook goed waren. Dokter pakte het clipbord en vulde verder het formulier in. Nu werd ook mijn bloedruk gemeten en opgeschreven. Nu moest ik op het randje gaan zitten en werd ik achterover op de gynaecologenstoel gelegd en pakte dokter mijn benen en legde die in de beugels zodat die wijd uit elkaar lagen. Dokter pakte onderzoekshandschoenen en deed wat glijmiddel op de vingers en zei ik ga nu je prostaat onderzoeken.

Ondertussen keek ik naar de dokter en zag dat zij nylons aan had die deel te zien waren door de split aan de zijkant van haar doktersjas. En ook zag ik jarretels die de nylons omhoog hielden. Dokter Sophie nam nu weer plaats tussen mij benen smeerde de gel op mijn anus en drong even later met een vinger naar binnen en zei al snel je prostaat zit diep en ik kreeg een raar gevoel dat ik moest plassen hetgeen ik dokter liet weten. Dat klopt maar ik ben niet tevreden met wat ik voel dus ga ik nu met twee vingers verder.
Is dat echt nodig dokter vroeg ik. Zij keek mij aan en zei als ik het nodig acht dan ga ik je verder onderzoeken of je dat leuk vind of niet ik wil een goed dossier opbouwen en daar zijn mijn onderzoeken op gericht.
En zo voelde ik even later twee vingers diep in mijn anus gaan vond opnieuw mijn prostaat en drukte nu met twee vingers er tegen aan en begon de prostaat te masseren en met de andere hand pakte dokter mijn penis en zag dat er opnieuw voorvocht uit mijn plasbuis kwamen dat vond ze goed en heel belangrijk voor het verder onderzoek.
Na lang in mijn anus te hebben gevoeld deed ze de handschoen uit en deed nieuwe aan. Richtte zich weer naar mij en zei ik wil je plas onderzoeken en pakte iets uit een la een plastic zak.

Ik vroeg of ik in een potje moest plassen maar dokter zei nee hoor ik wil een schone plas en daarom ga ik je katheteriseren. Wat bedoelt U daar mee Dokter vroeg ik een beetje benauwd. Dat zei je wel en hield de zak omhoog en zei hier zit een katheter in en maakte een klein zakje dat ook in de zak zat kapot. Dat is glijmiddel zei ze dat moet een paar minuten inwerken en zo kwam dokter Sophie opnieuw tussen mijn benen staan om vervolgens nog eens mijn teelballen en penis te onderzoeken.
De passie en uitstraling waarmee zij het onderzoek doet is het net of je bij een echte dokter bent. Dokter pakt nu de zak met de katheter ontsmet mijn eikel en brengt de katheter langzaam in en gaat steeds dieper in mijn penis tot dokter mijn penis naar beneden buigt en ze mijn urine in de zak zit lopen. Het langzaam uittrekken van de katheter geeft een kribbelend gevoel. Als mijn blaas leeg is laat ze zien dat de urine donker is en zegt dat ik te weinig drink. Dokter pakt nu een etui van de tafel maakt hem open en haalt daar drie staven uit met een ovalen kop aan het eind en een dikker handvat kijkt mij opnieuw aan en zegt ik hebt twijfels of je plasbuis goed open is en daarom ga ik deze staven kijken of oprekken van de plasbuis nodig is.
Na een staaf diep in mijn plasbuis te hebben ingebracht vind dokter het wel genoeg maar laat wel weten dat bij en volgend onderzoek het oprekken van mijn plasbuis wel een vervolg krijgt.

Dan draait dokter Sophie zich om en pakt van de deur een stuk touw en bind dat om de basis van mijn penis en ballen om even later mijn ballen nog eens apart af te binden. Als ik vraag waarom dat nodig is zegt dokter Sophie dat het nodig is om te onderzoeken hoe het met mijn orgasme is gesteld en of ik goed kan klaarkomen.
Ik kijk Dokter Sophie vragend aan en zeg als U het nodig vind dokter.
Ja zeker ik vind dat nodig en als het afbinden klaar is gaat het eind van het touw naar een stang boven mij en trekt mijn ballen en penis zo strak omhoog. Dokter neem nu een vibrator en begint mijn penis te bewerken die dan in notime keihard is en ik moeite heb om stil te liggen op de gyneacologenstoel. Dat ontgaat dokter ook niet en komt naast de gynaecologenstoel staan en dat geeft mij de gelegenheid om dokter over haar billen te strelen.
Ik denk dat ik een reprimande gaat krijgen maar niets is minder waar en dokter gaat verder om mij een orgasme te laten krijgen. Als ze even later weer tussen mijn benen staat maat ze het touw los en gaat met twee vingers
opnieuw in mijn anus om de prostaat te voelen zegt ze om te weten hoever mijn orgasme nog weg is. Dat duurt dan ook niet lang meer en kom heftig klaar en mijn sperma word opgevangen in het hoedje wat dokter van te voren over mijn eikel heeft aan gebracht met daaraan nog een spuit waarin ze de sperma opzuigt en zo kan zien of ik nog genoeg sperma produceer en ze later die dag mijn sperma kan onderzoek op kwaliteit.
Dokter Sophie laat weten dat als zij de sperma en urine heeft onderzocht ze het mijn laat weten en ook of en welke vervolgonderzoeken er nodig zijn.
Dan neemt ze ook nog een butplug en brengt die in mijn anus in ter voorbereiding van nog een onderzoek met een speculum wat dan bij een volgend onderzoek ook nodig is.
Daarna is het onderzoek klaar ik ga douchen en aankleden we praten nog wat na waarna ik afscheid neem.

Dit is een samenvatting van een onderzoek bij een uitstekende dokter Sophie die met passie en kennis haar vak verstaat.