Patiënt H, een intens vierde onderzoek.

Ik stuur twee weken van te voren een mail voor een afspraak met de dokter en deze keer niet voor een uur maar anderhalf uur. Daarbij stuur ik een scenario wat ik graag wil meemaken c.q. uitproberen. Dan krijg ik meestal een bevestiging voor de dag en uur en dat dokter Sophie er ook zin in heeft om het spel te spelen. Maar deze keer kreeg ik een mail terug of ik mijzelf niet overschatte en dat ik mij moest voorbereiden op een intens onderzoek en behandeling.

Op weg naar mijn afspraak met de dokter ondervond ik veel hinder van het verkeer en baalde er van dat ik niet op tijd was. Maar toen ik eindelijk mij melde en oog in oog met dokter Sophie stond maakte het veel goed want dokter was niet boos en zag er goddelijk uit in haar outfit en liet dat ook aan haar weten. Zij bedankte mij voor het compliment. Ze was gekleed in een korte witte doktersjas en toen we ons voorgesprek hadden kon ik al zien door de split aan de voorkant van de jas dat ze geen nylons maar een vleeskleurige panty aan had met hoge hakken het zag er heel sexy uit zeker met dat ze haar haar los had. Wat ik tot nu toe altijd heb gewaardeerd van dokter Sophie is dat zij zich heel goed in het scenario inleest en het onderzoek doet zoals ik het mij heb voorgesteld mijn compliment daarvoor.
Wat zeker niet wil zeggen dat alles word gedaan wat ik vraag zij voegt daar zelf ook haar eigen behandeling aan toe binnen de afgesproken limieten die wij samen hebben gemaakt.

Dokter begon al voor ik mij had uitgekleed dat ik een klysma zou krijgen. En toen ik vroeg waarvoor zei ze dat ik een vergaand onderzoek in mijn anus en darmen zou krijgen. Ik had te veel praatjes volgens dokter en ze had vernomen dat ik veel naar andere vrouwen kijk. Ik kon niets anders dan dat bevestigen. Na mij te hebben uitgekleed mocht ik dokter volgen naar de behandelruimte. Zij pakte als eerste haar stethoscoop en zei ik wil even naar jou hartslag luisteren en ook naar je longen. Dokter zette de stethoscoop op mijn borst en zei je hebt een hoge hartslag hoe komt dat. Ik gaf aan daar geen verklaring voor te hebben en toen gaf ze aan dat ze aan mijn penis en balzak ging voelen en waar dokter verwachte dat mijn hart sneller zou gaan kloppen werd het juist rustiger en aldoor stevig aan mijn penis te blijven trekken en mijn balzak ook flink onderhanden te nemen.
Het werd mij al snel duidelijk dat dit geen makkelijk onderzoek zou worden.

Daarna moest ik op de gynaecologenstoel plaats nemen keek nog eens naar mijn penis die volgens dokter al weer veel te veel erectie vertoonde pakte vervolgens de eikel vast kneep er hard in en zei als ik het niet dacht al voorvocht. Daarna trof dokter de voorbereidingen voor de klysma die ik in twee keer ging krijgen eest een hoge en dan nog een lage onder in mijn darmen. Dokter bracht een slangetje zo diep mogelijk in mijn anus en zette daar een klem op voor dat de klysma niet terug er uit geperst kon worden. Het werden drie grote spuiten die redelijk vlot naar binnen werden gespoten en voor mij nog niet echt voelbaar maar daar zou snel verandering in komen met de tweede klysma die al snel op een halve liter stond maar dat was volgens dokter Sophie niet genoeg en tot dat ze bijna op een liter stond en ik mij liet horen dat het pijnlijk voelbaar werd stopte de dokter met inspuiten en zei dat ik het zeker zo lang mogelijk in moest houden voor ik naar het toilet mocht en als ik aandrang kreeg ik het moest laten weten.

Ondertussen luisterede dokter Sophie nog eens naar mijn hart en deed nog een meting van mijn bloeddruk kneep vervolgens nog een paar keer in mijn tepels en ik merkte dat het knijpen steeds feller werd en kon moeilijk stil blijven liggen op de behandeltafel waar ik ook met mijn benen in de beugels zo moet blijven liggen zodat alles voor dokter bereikbaar en te zien was. Een massage van mijn buik deed de druk op mijn anale spier flink toenemen en dat liet ik merken ook maar sadistisch als dokter ook is moest ik mij maar inhouden en dokter bepaald wanneer ik naar het toilet mocht. Toen ik eindelijk naar het toilet mocht en ik ging zitten werd mij al snel duidelijk dat er veel uit kwam en dokter Sophie had gezegd dat ik even moest blijven zitten want na een tijdje zou er nog meer komen.
En dat was ook zo en na de derde golf was het genoeg en kon ik gaan douchen waarna dokter mij kwam halen voor het vervolg van de onderzoeken die ze wilde doen om zo zei ze er achter te komen waarom ik altijd zo geil ben.

Weer in de behandelkamer mocht ik weer op de gyneacologenstoel plaats nemen en dokter begon meteen met twee vingers in mijn anus te voelen of ik schoon genoeg was. Daarna werd mijn penis die al weer echt overeind stond uitvoerig bekeken en in geknepen zo hart dat het op mijn gezicht te zien was en dokter glimlachten mij aan keek en vroeg doet het pijn H.
Ja dokter zei ik met een benepen stem. Dan wen je er maar aan want ik ga nog veel verder met het onderzoek ik wil nu echt weten wat ik er aan kan doen om je geilheid wat minder te laten zijn zodat je niet tot last van de
vrouwen bent is dat goed begrepen patiënt H? Ja dokter.
Goed dan ga ik verder en ze pakte mijn ballen trok er aan en draaide er mee en ook hier zag ik dokter glimlachten en het sadistisch plezier wat ze er in had. Ze ging met mijn stijve penis verder door een electrode rond mijn scrotum te leggen en deze zo strak mogelijk aan te trekken en zo ook net onder mijn eikel een ook zo strak mogelijk waarop dokter er ook nog eens gel op en rond de elektrodes deed dit om zo zei dokter de stroom nog beter te geleiden om vervolgens de stekkers in het apparaat te doen en aan een knopje draaide zodat de stroom door mijn penis joeg. Ik vroeg hoelang moet dat er op blijven dokter. Tot het eind van het onderzoek en ik zal met regelmaat de stroom opvoeren liet Sophie mij met een glimlach om haar lippen weten.

Nu draaide ze zich om en pakte een stuk touw pakte opnieuw mijn ballen en draaide het touw er heel erg strak omheen zodat ook dit een pijnlijke aangelegenheid zou worden en ik maar niet meer vroeg hoelang dat moest blijven zitten ten behoeve van het onderzoek maar ik kon wel raden dat het ook zolang mogelijk moest blijven zitten en in de spiegel kon ik ook hier
zien dat het heel strak afgebonden was. Het vervolg was dat ik een uitgebreid anaal onderzoek kreeg eerst met twee vingers waarbij dokter veel aandacht schonk aan mijn prostaat. Maar ik merkte ook dat dokter Sophie zo diep als mogelijk was in mijn darmen naar binnen ging. En dokter zag dat ook nu weer mijn prostaat veel voorvocht produceerde zo erg dat ze iets op de vloer legde om dat op te vangen. En ondertussen telkens de frequentie van de stroom door mijn penis opvoerde en toen ik vroeg hoe hoog wilt U dat dokter liet zij mij weten dat ik mij niet met het onderzoek moest bemoeien zij bepaalde wat ze wilde weten om een goede diagnose te kunnen stellen en begon aan een vervolg onderzoek in mijn anus waarvoor zij een heel lange plastic handschoen uit een lade pakte die ze over de latex handschoen aan trok toe ver over haar elleboog en daarover weer een latex handschoen.

Zij zag aan mijn vragende ogen wat deze voorbereiding te betekenen had en zei ik ga nog dieper in je darmen patiënt H dan eerder het geval was omdat ik er niet goed achter kom waarom jij zo geil word en daarom ga ik dieper naar de oorzaak zoeken. Dus dat betekend dokter dat u met uw hele hand in mijn anus naar binnen gaat. Ja zeker H dat vind ik nodig maar eerst een beetje afleiding en ze ging naast mij staan en zette twee groene klemmen op mijn tepels wat best wel pijnlijk was maar ondertussen had ik mijn hand van de gynaecologenstoel laten zakken en ging met mijn hand via de rug van Dokter Sophie naar haar billen waarop ze mij aan keek en op strenge toon zei dat ik dat maar moest laten waarop ik mijn hand weer terug trok. Dokter Sophie ging op haar stoel zitten tussen mijn benen voerde de stroom op mijn penis nog eens op. Pakte glijmiddel deed dat rijkelijk op haar hand en smeerde ook mijn anus overvloedig in kreeg te horen dat ik mij moest ontspannen en ging eerst met twee vingers in mijn anus en in de spiegel kon ik zien dat het drie werden en even later zag ik vier vingers in mijn anus zitten en ik moest alle zeilen bijzetten om de pijn te kunnen verwerken maar dokter bleef duwen en draaien met haar hand ze duwde zelfs zo hard dat ze mij op de gynaecologenstoel weg duwde waarop dokter mij zei dat ik mij goed vast moest houden en dokter met een hand de gynaecologenstoel vast hield en zo eerst nog meer stroom op mijn penis zette en daarna probeerde om nog verder in mijn anus te komen om het onderzoek wat ze wilde doen te kunnen afwerken. Ik kon ook nog in de spiegel zien dat dokter haar duim er bij deed maar helaas lukte het haar niet om het onderzoek met haar hele hand in mijn darmen te kunnen doen. Gezien ik de laatste dagen mijn anus niet had kunnen trainen lukte het dokter niet om met haar hele hand in mijn anus te kunnen komen.

Daarna kwam ze weer naast mij staan om weer mijn bloeddruk te meten en nu moest ik mijn hand op haar dij leggen toen ze haar voet zo op de gynaecologenstoel had gezet dat haar dij horizontaal langs mij stond.
Dokter constateerde dat de bloeddruk nog niet veel gezakt was wat ze weet aan het vergaande onderzoek in mijn anus en terwijl ze de band los maakte probeerde ik nogmaals om mijn hand op verkenning te sturen langs de dijen van de dokter wat ze nu wel toeliet en ik vanaf haar knieholte omhoog ging en ik haar billen heerlijk kon strelen en zo verder tussen haar dijen omhoog en toen ik tegen het kruis van haar panty zat keek ze mij vermanend aan en vond dat ik nu wel vergenoeg was gegaan en als straf werd de stroom op mijn penis weer opgevoerd zo erg zelfs dat ik mijn billen even van de onderzoekstafel oplichtte waarop dokter Sophie zei dat krijg je als je te ver gaat patiëntje H en glimlachte gemeen wat voor mij een sein was dat ik maar niets in mijn hoofd moest halen wat dokter niet aanstond en zei niet zo schromen om gepaste maatregelen te nemen. Sophie ging weer tussen mijn benen zitten en pakte het doosje waar ze ook de electrode voor mijn penis uit had gehaald.
Ik had eerder al gezien dat er nog meer in zat en zag dat ze een metalen plug pakte en zei dat ze ook nog mijn kringspier beter wilde onderzoeken waarna ze het ding regelrecht in mijn anus duwde wat niet pijnlijk was want zo groot was die ook weer niet. Maar toen ze de pluggen van mijn penis electrode haalde en die verbond met de plug in mijn anus werd mij al snel duidelijk wat dokter nog meer wilde onderzoeken en doordat ze de plug in mijn anus op en neer bewoog voelde ik regelmatig prikkelingen om mijn kringspier en in mijn darmen steeds verder voerde dokter de stroom op en als ze dat deed kwamen mijn in de beugels van de gynaecologenstoel liggende benen omhoog wat op enig moment een uitspraak van de dokter ontlokte dat ik wel een harlekijn leek als je aan het touwtje trekt de armen en benen omhoog gaan.

Ik kon de uitspraak van Sophie wel waarderen en bij de volgende stroomstoot gingen ook mij armen omhoog. En zowel Sophie als ik konden de hilariteit er wel van in zien hoewel het een heel zwaar onderzoek was konden we er beide hartelijk om lachten. Dat dokter wel tot het uiterste wilde gaan bleek wel toen ze toch nog verder ging met het
opvoeren van de stroom en ik verbaasde mij er over wat ik bleek te kunnen verdragen. Dat het onderzoek nog verder zou gaan daar kwam ook achter toen de stroom weer op mij penis werd gezet en ik vroeg waarom moet dat weer dokter.
Ik wil je sperma weer onderzoeken en ga net zolang door tot ik de sperma op kan vangen en naar het laboratorium kan sturen. Ik vroeg of de andere sperma proeven niet goed waren. Nee patiënt H ik heb anders nog niets gezien dan waardeloze sperma dus ga ik door met het onderzoeken ervan.
Dat mijn geslachtorganen wel werkten bleek dat dokter een opvangbak op de grond zette want nu de stroom weer op mijn penis stond kwam het voorvocht niet met druppeltjes uit mijn getergde penis maar het liep er gewoon met een straaltje uit hetgeen dokter eens goed bekeek en zo als ze al eerder had gedaan mijn eikel die er inmiddels paars uitzag met duim en wijsvinger hart dicht te knijpen en dan weer los te laten hetgeen de voorvocht stroom niet deed verminderen.
En dokter besloot om met de vingers van beide handen mijn plasbuis zover mogelijk open te trekken zodat ze er zo ver mogelijk in kon kijken maar kon ook daardoor geen verklaring vinden voor de stroom voorvocht die uit mijn penis kwam hetgeen ze nogmaals deed besluiten naar mijn prostaat te onderzoeken. Maar eerst werden de klemmen van mijn tepels gehaald hetgeen erg pijnlijk was maar dat dokter er in kneep en er aan draaide was nog pijnlijker maar dat moest zo zei dokter om het bloed weer er door te laten stromen zodat ze niet blauw zouden worden. Daarna nam dokter weer plaats tussen mijn benen en eerst nog even de stroom opvoeren zei dokter en ik dacht natuurlijk hoe ver kan ik dit nog aan want ook mijn ballen begonnen andere kleuren te vertonnen dan normaal gebruikelijk is maar de kunde die een dokter hier voor nodig acht laat ik graag aan dokter Sophie.

Ik voelde en zag ook in de spiegel dat dokter met vier vingers weer in mij anus ging en al snel mijn prostaat weer vond en constateerde dat de stroom voorvocht niet minder werd en dokter keek mij aan en zei ik denk dat je na dit onderzoek niet aan vervolgonderzoek ontkomt want bij deze voorvocht productie vind ik het wel noodzakelijk en ik zal bij andere dokters
informeren of die iets dergelijks wel eens hebben meegemaakt in hun praktijk. En ik wil de volgende keer er een collega bij vragen of die er ook eens naar wil kijken. Ik vroeg benauwd welke dokter er dan ook kwam kijken en vroeg of die mij dan ook moest onderzoeken.
Streng keek dokter Sophie mij aan en zei dat gaat je niets aan Patiënt H je bent bij mij onder behandeling en jij hebt maar af te wachten en je moet niet zoveel praatjes hebben anders kon een vervolg onderzoek wel eens onaangenamer worden dan je tot nu toe gewend bent. Zoals U wenst dokter.
Nu kwam dokter met een butplug deed er een condoom omheen en duwde die zonder te stoppen in een keer in mijn anus en liet weten dat die er zo blijven tot het onderzoek klaar was. Ze voerde de stroom op mijn penis weer verder op en luisterde nog even naar mijn hart terwijl ze met haar lange nagels langs mijn ballen ging waardoor ik van de pijn met mijn billen van de onderzoekstafel kwam en dat dokter daarvan genoot was wel duidelijk met de glimlach om haar lippen ging ze hier mee nog even door.
Daarna moest ik het apparaat waaruit de stroom op mijn penis kwam vast houden en dokter Sophie legde een luier op de grond waar ik op moest gaan liggen en het apparaat naast mij neer leggen.

Dokter ging op haar stoel zitten waardoor ik goed onder haar korte witte doktersjas kon kijken en ik kreeg een nog geilere blik toen Sophie haar benen licht spreidde en toen gaf ze mij een latex handschoen uit de doos die ze zelf ook gebruikt tijdens het onderzoek en die moest ik aandoen. Ondertussen zag ik ook dat dokter haar panty’s uit deed onder het mom dat het zo warm was en zo keek ik tegen haar slipje aan. Een stijve lul hoefde ik daar niet van te krijgen wand die stond het hele onderzoek recht omhoog maar ik kreeg wel de opdracht dat ik met mijn lul moest gaan spelen want dokter wenste dat ik klaar kwam zodat ze mijn sperma op kon vangen voor onderzoek. Dit alles met mijn ballen nog steeds strak afgebonden en mijn lul vol onderstroom zag ik dat dokter Sophie ook haar slipje uitdeed en ik uitzicht had op haar geschoren poesje maar toen ik druppels urine zag komen en die op mijn onder stroom staande lul terecht kwam voelde ik een sterke stroomstoot en dat kwam zo wist dokter dat vocht heel goed stroom geleid en dus ook haar heerlijke urine ik schokkend onder haar gespreide benen lag en de stroom urine maar bleef komen en liet dokter weten dat ik daarom een latex handschoen aan moest anders had ook mijn hand onderstroom gestaan.

Toen dokter uitgeplast was maakte dokter het touw rond mijn ballen los en
toen ik door moest gaan met mij zelf af te trekken wand ze moest sperma zien en daarom bleef ze boven mijn hoofd staan zodat ik een goed uitzicht op het poesje van dokter had. Maar even daarna ging ze weer door haar knieën en maakte nu ook de elektrodes rond mijn lul en scrotum los en toen ik daar van was bevrijd moest ik verder gaan met mij zelf af te trekken en met een heerlijk uitzicht op het kutje van Sophie kwam er een lading sperma die in een potje werd gedaan. Nog even bij komen in een luier vol met plas van dokter mocht ik even later opstaan en gaan douchen.
Na mij te hebben aangekleed heb ik Dokter Sophie bedankt voor het heerlijke onderzoek.
M.V.G patiënt H.