Patiënt H, het tweede bezoek.

Met mijn eerste sessie bij dokter Sophie nog in mijn gedachte maakte ik een nieuwe afspraak met dokter Sophie. Ik stelde een vervolg voor op het eerste onderzoek en dat liet ik dokter Sophie weten in een mailtje naar haar toe waarin ik een datum en uur aangaf. Plus nog een paar spelvormen die ik nog niet eerder beleefd had en ook uit wilde proberen.
Dokter Sophie reageerde dat het op de dag en tijd die ik wilde kon en liet mij weten dat ik op een brief van haar moest wachten.
Een paar uur later kreeg ik een mail dat ik mij moest melden voor een vervolgonderzoek bij dokter Sophie. Met het uur en tijd, en een aanvulling dat ik een potje ochtendurine mee moest nemen en zorgen dat ik een volle blaas had als ik naar dokter kwam. Kleding werd door de kliniek verzorgd.
Verder kon ik nergens uit halen wat mij te wachten stond wat het onderzoek betreft dus ging ik met mijn ochtendurine naar haar toe.

Sophie ontving mij in haar vernieuwde entree geschilderd en een bank in plaats van twee stoeltjes en een tafeltje. In ons voorgesprek namen we nog wat mogelijkheden die in het onderzoek zouden kunnen passen door en zag te twinkeling in haar ogen en een glimlach om haar mond. Dit was voor mij een teken dat ze er zin in had en dat zou ik later wel merken. Ook besprak ik met haar de mogelijkheid voor een behandeling na deze en wat zij daar van vond. Het zou dan wel een medische traject zijn maar dan met een heel andere afloop maar mogelijk schrijf ik daar over als dat onderzoek is geweest. Dat het Sophie wel aanstond om ook dat spel te spelen verraadde haar gezicht en de passie die er dan vanaf straalt. Over tot de orde van de dag Sophie ging zich omkleden en ik moest mij gaan douchen.

Toen ik op de deur klopte dat ik klaar was stond daar dokter Sophie met in haar handen een operatiehemd dat ik aan kreeg. En zo moest ik mee naar de onderzoekskamer. Ik kon al meteen op de gynaecologenstoel plaats nemen en zag toen nog beter de outfit die ze aan had. Een strak en kort uniform met daar onder een paar nylons die onder het uniform uit kwamen en met jarretels omhoog werden gehouden. Als je dat ziet dan moet ik zeggen dat het er heel erg geil uit ziet en ik onder mijn operatiehemd al meteen een stijve pik had. Daar aangekomen had ik mij voorgenomen te vragen wat de bedoeling van dit onderzoek was. En ik kreeg te horen dat ze niet tevreden was over mijn eerste onderzoek de urine was niet goed dat wilde ze verder onderzoeken ook had ze bedenkingen over mijn prostaat en de stijfheid van mijn penis wilde ze nader aandacht aan schenken als ook mijn hartslag gezien mijn leeftijd en het intensieve onderzoek wat zou volgen zei ze. Dokter nam het potje urine dat ik had mee gebracht bekeek de helderheid die ze niet goed vond en ging toen met een lakmoes staaltje in mijn urine en toen ze dat bekeek zag ik een uitdrukking op haar gezichtsuitdrukking die niet veel goeds liet zien en zei ik wil je urine weer nader onderzoeken. Ik vroeg moet ik dan nu nog een keer in een potje plassen dokter.

Nee dat zeker niet het moet steriel zijn dus ga ik je weer katheteriseren.
Maar dokter moet dat nu echt weer vroeg ik een beetje benauwd.
Ja hoor en of je het goed vind of niet maak mij niets uit je bent hier omdat ik je verder wil onderzoeken en ik doe dat zoals ik denk dat het moet en ik vind het noodzakelijk dat het op deze manier word onderzocht. Een beetje bedrukt laat ik het over mij heen komen ook omdat ik geen andere keus heb. Zittend op de gynaecologenstoel komt dokter Sophie komt tussen mijn benen staan en doet het operatiehemd omhoog en zegt dan wat is dit je penis is al half stijf en er komt al voorvocht uit zie ik. Neemt mijn penis in haar hand en kijkt nog eens goed of ik mij wel goed heb afgedroogd na het douchen maar gaat met haar vinger door het voorvocht en zegt dat is zeker voorvocht. Ik wil je opgewondenheid maar nog meer dat je zoveel voorvocht hebt nader bekijken en zal daarvoor ook inwendig onderzoek moeten doen. Ik kijk dokter aan en zij ziet mijn bedenkingen en zegt ik weet wat je denkt en ja ik ga jou prostaat onderzoeken. Nu weet ik dat het onderzoek de nodige druk op mijn blaas heeft en vraag daarom of dat na het katheteriseren kan. Nee dat moet eerst wand ik moet voelen of je prostaat is opgezet door dat voorvocht en of ik mogelijk met meer voorvocht rekening moet houden tijdens dit onderzoek. En ook kan ik dan onderzoeken of jij je aan de opdracht hebt gehouden om met een volle
blaas hier naar toe te komen.

Eerst ging Sophie met een vinger in mijn anus en voelde dat ik aambeien had en vroeg of ik daar last van had tijdens het ontlasten. Ik moet ontkennen dat ik daar last van had en ook dat ik niet wist dat ik aambeien had. Ik zal je daar in de toekomst toch wel op blijven onderzoeken liet zij mij weten ,en ging verder met haar vinger naar de prostaat wat al veel druk op mijn blaas veroorzaakte maar ze vond al snel dat het niet genoeg was en zei ik ga je met twee vingers op je prostaat toucheren. Al snel voelde ik een grootte druk op mijn blaas terwijl dokter zich meer bezig hiel met de grote van mijn prostaat en of mijn prostaat zo ver opgezet was dat ze tijdens het verdere onderzoek meer voorvocht kon verwachten. En ze verwachte dat het zeker het geval zou zijn maar het werd nog erger toen ze ook nog tegelijk met het inwendig onderzoek op mijn buik drukte en naar mijn gezicht keek dat behoorlijk vertrok van de pijn. Dokter Sophie bleef op mijn buik drukken en ik moest zien hoe zij het fijn vond dat ik pijn had gezien de uitdrukking op haar gezicht maar zeker de twinkeling in haar ogen. Dit is het onderzoek wat dokter Sophie het liefste doet ook om te weten wat ik kan hebben wat pijn betreft.

Nu pakte ze haar stethoscoop die ze altijd om haar nek heeft hangen en begon naar mijn hart te luisteren en constateerde dat het wel een beetje harder klopte dan normaal maar zeker niet te hart maar gezien mijn leeftijd vond ze dat ze er meer keren naar mijn hart moest luisteren en dit om zeker te weten dat ik het onderzoek zoals zij vond dat het moest gedaan worden ook aan kon. Ook zou ze regelmatig mijn pols voelen. Toen dat klaar was liet zij mij weten dat verder prostaatonderzoek deze middag zeker nog wel meerdere keren nodig was wand het onderzoek zei haar dat er meer dan voldoende voorvocht aanwezig was. Ze liet mij te weten dat ik nog meer rekening met een dergelijk onderzoek moest houden deze middag. Sophie deed haar onderzoekshandschoenen uit ontsmette haar handen voor het vervolg van het onderzoek.

Zij pakte een pakje uit de kast legde dat op mijn buik maakte het open en daar zaten steriele onderzoekshandschoenen in die ze volgens de regels aan deed. Ontsmette mijn eikel en met een steriel gaasje poetste ze mijn eikel zorgvuldig schoon. De van te voren klaargelegde katheter waarin het slangetje was geprepareerd met het glijmiddel dat Dokter had vrij gemaakt in de katheterzak en het zak werd gepakt en zorgvuldig werd de slang in mijn plasbuis ingevoerd steeds verder en verder tot Sophie op mijn gezicht zag dat het door het plasslot ging en zij mijn penis naar beneden boog en zag dat mijn plas in de zak liep. Gezien ik met volle blaas mij moest melden duurde het even voor deze leeg gelopen was en terwijl dokter naar de zak keek zei ze je drinkt veel koffie is het niet.
Ik moest dat wel toegeven en vroeg waar zij dat aan kon zien.
De donkere kleur van je urine en begon nu ook op mijn buik te drukken om mijn blaas helemaal leeg te krijgen wat zo zei Sophie nodig was voor het vervolg van het onderzoek.

Met een lege blaas en een katheter die nu langzaam uit mijn penis werd getrokken en toen die er uit was werd de zak met urine opgehangen en zei dokter dat ze dat nog nader ging onderzoeken. En ik hou er rekening mee dat ik je nog wel zal oproepen voor verder onderzoek als ik op jou
ochtendurine en deze die nu uit je blaas komt af ga maar verder onderzoek in mijn laboratorium zal daar over uitsluitsel moeten geven.
Ook vond dokter dat mijn penis goed op een halve erectie bleef toen ze de katheter langzaam er uit trok. Nu deed Sophie weer een latex handschoen over de steriele aan en ging zonder het te zeggen weer in mijn anus om mijn prostaat te onderzoeken. Met de andere hand bracht ze mijn penis op volle erectie en constateerde dat er nog steeds volop voorvocht uit kwam en dokter zei ik ben hierover zeer tevreden want aan je prostaat te voelen zit er nog meer voorvocht wat voor mij een teken is dat je geslachtsorganen goed functioneren. En je vind het niet vervelend dat ik op jou prostaat druk.
Nee dokter Sophie het is wel gevoelig maar niet pijnlijk. Mooi dan druk ik nog wat op jou prostaat en kijk of ik je verder moet behandelen voor ik jou
sperma moet hebben.

Wat bedoelt U dokter met verder behandelen. Dat het voorvocht er helemaal uit moet zijn voor ik je moet laten klaarkomen en voorvocht bij de sperma dat geeft geen goed resultaat op het onderzoek in mijn laboratorium. Zo te voelen zit er nog genoeg voorvocht, en ik voelde dat ze nog steviger op mijn prostaat drukte en aan mijn penis trok om zoveel mogelijk voorvocht uit mijn penis te krijgen. Maar zei ze ik ga je nog verder behandelen.

Ze deed de latex handschoen uit maakte met alcohol haar steriele weer schoon en pakte een kistje en zette dat op het tafeltje naast mij en zei ik moet met elektrotherapie de rest van het voorvocht uit je penis halen.
Ik vroeg verschrikt wat dat inhield. Dokter Sophie legde uit wat ze ging doen en zag mijn verschrikte gezicht en zei het valt wel mee hoor ik zal wel kijken hoever ik moet gaan bij jou. Ze kwam naast mij staan pakte mijn arm en legde die achter haar zo dat ze eerst nog eens goed mijn buik kon onderzoeken. Ik maakte er gebruik van om haar billen eens lekker te strelen en toen liet zij mij weten dat ik niet lager mocht dan haar uniform maar zeg nauw eerlijk als een arts die jou aan het onderzoeken is er zo geil uitziet kun je het toch niet laten om je hand verder naar beneden te
laten gaan dan is toegestaan.

Dat ik het fijn vond liet dokter merken door te zeggen dat mijn penis zich ook niet onbetuigd liet en keihard recht omhoog stond. En ook liet ze weten dat de elektrotherapie zeker nodig was want het voorvocht druppelde nu al weer volop uit mijn penis. En dat moest eerst stoppen omdat anders geen goed sperma monster kon worden genomen want daar mag geen voorvocht bij zitten zei dokter. Dokter Sophie ging nu tussen mijn benen staan pakte een stuk touw en bond dat strak om mijn scrotum om vervolgens daar achter een electrode aan te brengen en verder nog een net onder mijn eikel die doordat mijn penis keihard was helemaal bloot lag en Sophie de electrode makkelijk net onder mijn eikel kon aanbrengen. Sophie ging op haar stoel zitten tussen mijn benen met het kastje in haar hand en een big smile op haar gezicht wetend dat ik een ervaring ga krijgen die ik nog niet eerder heb gehad. Ze draait langzaam aan het knopje en zegt dat ik moet laten weten dat ik een tinteling in mijn penis voelt een tinteling door mijn hele pik en ik lacht haar toe wat bij Sophie weer een weerwoord oproept van ben je mij aan het uitdagen. Ik laat weten dat ik het nog niet onprettig vind waarop ze het volume omhoog draait en het zo even laat staan en met mijn ballen speelt waarbij ze zegt dat het ook wel went dat gevoel als
het wat langer op een stand staat wat ik niet ontken en ik ontdek een sadistisch lachje bij haar en voel meteen dat het volume weer word opgevoerd. Met wat ochs en aas van mij komt even later weer een gevoel wat weer hoger staat dan eerder maar als dokter dit ook even laat staan wen ik ook hier snel aan wat dan ook weer goed vol te houden is.

Dokter kijkt mij vanuit haar positie tussen mijn benen aan en ik kan niet ontkennen dat ook mijn uitzicht op dokter super geil is. Ze zit met haar benen over elkaar licht achterover in haat stoel en zie eerst een uniform dan een heel stuk bloot dij en dan nylons en ze weet dat het mij heel erg geil maakt maar van mijn geilheid gebruik maakt om het volume weer op te voeren. En ik begin te trillen op de gyneacologenstoel maar laat nog steeds niet weten dat het genoeg is waarop ze zegt je daagt mij toch niet uit he wand dan ben ik genoodzaakt om zover te gaan als ik denk dat het nodig is maar ik wil geen buren gerucht is dat begrepen patiënt H. Ja dokter ik zal geen overdadig geluid maken. Dan komt het sadisme bij dokter weer naar boven glimlacht en gaat langzaam verder met het opvoeren van het volume en laat het dan op deze stand staan. Ik vraag een beetje benauwd hoe hoog het nu staat. Dokter laat mij weten dat het op 80% had gestaan en dat ze zeer tevreden is over dit deel van het onderzoek.

Nu doet Dokter Sophie de stethoscoop weer in haar oren om nog eens naar mijn hart te luisteren. Omdat ik er doorheen praat zegt ze dat ik mijn mond moet houden maar is wel tevreden over mijn hart en gaat verder met de behandeling. Ze vraagt na even of ik een lagere stand constant kan verdragen. Ik moet toegeven dat dat het geval was. En dokter Sophie begon met mijn penis en ballen te spelen constateerde dat er geen bijna geen voorvocht meer uit mijn nu wel behoorlijk geteisterde pik kwam en de behandeling zijn effect had om op een verantwoorde wijze sperma op te kunnen wekken voor onderzoek.

Want liet dokter tussen neus en lippen door even weten dat ze mij voor haar project sperma van oudere mannen wilde gaan gebruiken en dat ik meerdere oproepen voor een dergelijk onderzoek kon verwachten. Doordat dokter Sophie met mijn penis speelde en de elektro nog steeds zachtjes mijn penis van de nodige prikkelingen voorzag wat dokter dat nog steeds nodig vond. Ondertussen vroeg ik nog waarom ze mij uit het verzorgingscentrum had uitgekozen om de onderzoeken die ze nog wilde doen. Ze antwoorde dat zij voor de medische zorg van het verzorgingscentrum verantwoordelijk was en ik nog geschikt was gezien mijn leeftijd en mijn lichamelijke conditie hier voor in aanmerking kwam. En dat ze over een lange periode de erectie van mijn penis wilde controleren als wel de hoeveelheid sperma en de eicellen die er nog in voortkwamen en ook nog na het klaarkomen doorgaan met masturberen zodat dokter Sophie ook hier een goed beeld van wilde krijgen. Met een doorgevoerd orgasme om zo te onderzoeken wat ook hierin mijn conditie was en tevens mijn hart dit onderzoek aankon. Ondertussen maakte dokter de elektro los van mijn penis en ook van mijn scrotum. Hier mee klaar deed ze haar uniform boven een beetje los en zo kon ik haar zwarte bh zien waarin de voor mij verborgen naar ik denk heel mooie borsten zaten. Ik kreeg wel te horen dat er alleen maar naar gekeken mocht worden. En ook controleerde ze mijn hartslag nog eens waarbij ze tussen mijn benen door voorover boog met de stethoscoop in haar oren en ook nog aan mijn penis trekken. Bij het voorover buigen van Sophie kreeg ik nog een betere kijk op haar borsten. Maar het effect op mijn penis was er duidelijk en dokter ging steeds sneller met masturberen en ging ook nog eens met twee vingers in mijn anus om mijn prostaat te masseren en zo zag dokter dat ik nu langzaam maar zeker naar een hoogtepunt kwam.

Ik kon niet meer stil op de gynaecologenstoel blijven liggen en het kussentje dat onder mijn hooft zat viel op de grond. Even later spoot de sperma op mijn buik waar het al snel werd opgeschept om in een buisje te verdwijnen voor het laboratorium maar dokter vond de hoeveelheid nog wel reden voor verder onderzoek hoewel ze zei dat het met mijn leeftijd wel minder werd maar zij het weer een uitdaging vond om mij meer sperma te laten produceren dan het nu het geval was. Nog steeds moest ik op de gynaecologenstoel blijven liggen en dokter haar uniform wat
inmiddels helemaal open was gegaan weer voor een groot gedeelte dicht deed met de drukknoopjes. Wel zag ik dat ze een zwart slipje droeg met daarover een zwart jarretelgordeltje wat haar nylons omhoog hielden. Daarna ging zij op haar stoel zitten recht achter mijn benen waar tussen door zag dat zij haar benen over elkaar had gedaan en ik een heel mooie kijk op haar benen en dijen had tot ver boven haar nylonboord.
Na enkele minuten stond dokter Sophie weer op keek mijn goed aan en zei je ben weer goed genoeg bij gekomen om op te staan waarna ik in de douche ging mij aankleedde en na nog even te hebben nagepraat nam ik afscheid en bedankte dokter Sophie voor haar passievolle behandeling die een nursing liefhebber zich maar kan wensen en ging ik voldaan weer naar huis.

Ik kan een ieder die dit verslag leest en zich geroepen voelt om ook eens naar een dokter te gaan een bezoek aan dokter Sophie te brengen. De liefde voor haar vak om patiënten te laten genieten straalt uit haar prachtig mooie ogen en doet mij al weer denken aan de volgende sessie met haar.