slaaf H, bezoek 6

Ik heb voor vanavond een afspraak met meesteres Sophie gemaakt voor 1,30 uur. Dat was tussen kerst en nieuwjaar nog net voor de jaarwisseling nog even genieten. Per mail had ik mij aangemeld en kreeg al snel bericht dat de meesteres mij in haar agenda had gezet en dat ik welkom was.
Ook liet de meesteres mij weten dat als ik nog speciale wensen had ik die aan haar door kon geven. Ik had al aangegeven dat ik een sessie wilde zonder dat ik inspraak had in wat er met mij gedaan zou worden en dan wel dat de meesteres uitmaakte of er een deel medisch bij zou zijn liet ik aan haar maar ging voor de sm studio. Ik had in de twitter site een foto gezien van de meesteres die mij zeer opwond ( die hem nog niet gezien hebben die staat op de datum 28 Nov en zeg nauw zelf is het geen plaatje.)
Als een meesteres zo gekleed je ontvangt dan kan er al niets meer mis gaan denk ik dan. En mijn ervaring is dat ik in de vorige sessies wensen heb kenbaar gemaakt die ook allemaal zijn uitgevoerd. Dat kun je zo heb ik in het afgelopen jaar wel meegemaakt zowel MEDISCHE als met BDSM.
Telkens zag deze vrouw er goddelijk uit zowel als Dokter dan wel Meesteres.

Ik twijfelde er niet aan dat ik aan de grote poort opgehaald zou worden door mijn meesteres die gekleed was zoals ik wenste en ja hoor zij liet mij binnen en ik begroete haar en ging met haar naar boven. Na een kort gesprek ging ik douchen en werd opgehaald waarop de meesteres mij eerst naar de dokterskamer stuurde. Ik vroeg moet ik dan onderzocht worden meesteres. Ja want al is de dokter er niet zij wilde mij eerst controleren en gebood mij op de gynaecologenstoel plaatst te nemen. Ik ging er op zitten en hoorde weet jij nu nog niet hoe je op de gynaecologenstoel moet gaan zitten slaaf . Natuurlijk wist ik dat wel en schoof snel met mijn billen op het randje.. De meesteres pakte haar nieuwe blauwe stethoscoop luisterde naar mijn hart en longen en gebood mij daarop om te gaan liggen met mijn benen in de beugels dus geheel open en bloot voor mijn meesteres die op deze wijze volledige toegang had tot mijn lijf en ging verder met de bloeddruk wat ook goed was pakte vervolgens mijn penis bekeek die en stroopte mijn voorhuid ver naar achter tot het pijnlijke toe bekeek de eikel goed en vond die ook in orde maar liet wel weten dat ik al weer net als de keren daarvoor snel voorvocht produceerde en vond het nodig om dat even te onderzoeken deed onderzoekshandschoen aan liet flink wat glijmiddel op haar vingers lopen smeerde dat vervolgens op en in mijn anus en ging zonder zich van mij iets aan te trekken met meerdere vinger diep in mijn anus bevoelde mijn prostaat en meteen te toegang tot mijn darmen met ik denk wel drie vingers de meesteres keek mij aan en zei je kunt wel wat verdragen in die geile kont van je maar er moet nog wel wat gebeuren voor ik tevreden ben over die geile reed van je slaaf en trok haar vingers terug gebood mij om van de gynaecologenstoel te komen terwijl de meesteres haar latex handschoenen uit deed en weg gooide.

Zonder zich om mij te bekommeren en ook geen opdracht gaf pakte meesteres Sophie mijn pik en ballen bij de basis vast kneep er flink in en trok mij zo mee naar de bdsm ruimte. Daar aangekomen deed meesteres Sophie mij een condoom om mijn pik wand ze wilde geen smerigheid op de vloer van haar studio zei ze sarcastische met haar zeer hoge hakken die aan
haar laarzen zaten tot boven de knie liep ze hoorbaar door de studio om pols en enkelboeien te pakken en deze mij aan te doen haar daarvoor mijn armen en benen gehoorzaam aan te bieden.

Daarop pakte de meesteres mij weer bij de basis van mijn pik en ballen vast en trok mij naar een stellage waar ik met mijn knieën op moest gaan liggen en met mijn buik op een iets hoger gedeelte mijn benen werden gespreid vast gezet met riemen zodat meesteres Sophie vrije toegang had over mijn lichaam en met name de penis en balzak. Mijn handboeien werden boven mijn hoofd vast geklikt met musketon haken en mijn lijf werd met vijf brede riemen aan de bank vast gesjord ik kon geen kant meer op ik was haar lustobject. Ik kon de hakken van meesteres Sophie over heel de vloer horen om even later achter mij te gaan staan en mij liet weten dat de kleur van mijn billen haar niet aanstond en daar meteen verandering in aan ging brengen. Met wat ze mijn billen bewerkte weet ik niet maar het voelde dun en breed aan en zonder iets te zeggen begon meesteres Sophie te slaan eerst mijn hele bilpartij en zonder op te houden zei ze op enig moment dat ze op een plek door zou gaan tot zij vond dat het de gewenste kleur had.
En toen dat volgens mijn meesteres niet snel genoeg ging pakte ze een andere ik denk een plak en sloeg daarmee tot het de gewenste kleur had.
Zo vastgebonden moest ik ook nog een prostaatonderzoek ondergaan en gezien mijn eerdere ervaring bij dergelijke onderzoeken duurde ook deze lang en ging Sophie wel heel diep met zeker drie vingers misschien wel vier in mijn kontgat. Toen ze stopte vroeg ik bent U tevreden meesteres. Haar antwoord was niet direct bevredigend wand ze zei ik ben niet makkelijk tevreden en zeker niet over dit onderzoek. Meesteres Sophie maakte mij los en trok mij aan mijn pik naar de bank waar ze op ging zitten en mij gebood om op mijn knieën voor haar te komen zitten en opdracht kreeg om haar
laarzen te kussen en toen ik wat te snel naar boven ging hoorde ik heel mijn laarzen kussen slaaf en ik wil dat je beter je best doet dus moest ik weer onderaan beginnen. Zo kwam ik boven aan en was dus al over de knie van mijn meesteres en toen ik verder ging werd mij dat niet verboden en kuste ik tot boven aan haar buitenkant van haar dij tot haar slipje toe en zo weer naar beneden. Ik had in een eerdere sessie al eens geprobeerd de binnenkant van haar dij te kussen maar dat mocht niet en ging er vanuit dat het ook nu niet mocht. Zo kwam ook haar andere been aan de beurt waarna ik op mijn rug op een houten stellage moest gaan liggen klikte mijn pols en enkelboeien vast en begon mij te plagen met te kietelen over heel mijn lijf om zo de meest gevoelig plek te vinden.

Na dat Sophie deze had gevonden pakte zei een grote rol zwarte folie en wikkelde die om de stellage en mij heen en in een paar ogenblikken lag ik muurvast ik kon werkelijk geen kant meer uit met mijn benen wijd gespreid kon je alleen mijn voeten en hoofd en pi en ballen nog zien.
En toen zocht ze mijn meest gevoelige plaats weer op en begon mij weer te kietelen en gezien er niet veel meer bloot was kunt je wel raden dat het onder mijn voeten was. Verder ging ze om met een schaar mijn tepels weer vrij te maken en toen dat zover was werden deze lang en hart gepijnigd door er in te knijpen en hart aan te trekken. Ook pakte ze een touw en begon mijn penis en ballen af te binden zo strak had ik nog niet mee gemaakt en zo maakte meesteres Sophie lekker gebruik van mijn ballen om deze met haar nagels te bewerken en ik wilde mij daar wel aan onttrekken maar dat kon niet en dan is het toch heerlijk om zo aan je meesteres te zijn overgeleverd. Maar Sophie had nog meer spelletjes met mij voor maar vond het eerst nodig om uitvoerig te onderzoeken hoe mijn prostaat op haar behandeling reageerde. En dat het uitvoerig was werd mij pijnlijk duidelijk doordat ze lang en diep in mijn anus ging zeker met vier vingers tot aan haar duim.

Toen ze stopte vroeg ik weer of ze tevreden was maar het werd mij snel duidelijk dat ik haar niet makkelijk tevreden kan stellen want ze vraagt het uiterste van haar slaven en was daarom niet tevreden. Zo ging ze verder met het radarwieltje met heel scherpe putjes over mijn ballen de penis en
mijn tepels en ik moest diep zuchten om de pijn te verwerken maar meesteres Sophie was nog niet tevreden wand ze ging over heel mijn lijf en de puntjes prikten dwars door de folie heen maar ging ook nog een paar keer over mijn ballen en penis. Nadat ze stopte liep ze weg en kwam even later terug met latex handschoen en in haar andere hand had ze een fles glijmiddel. Deed rijkelijk veel op de top van haar vingers en smeerde dat op mijn anus en daarna nog glijmiddel op haar hand verspreide dat over beide handen en ik kon vermoeden wat ze wilde doen. En ja meesteres Sophie ging opnieuw in mijn anus en met de andere hand smeerde zei het
glijmiddel over mijn keiharde penis vond al snel mijn prostaat en ging zeker zo diep in mijn kontgat dan even eerder en met het heerlijk spelen met mijn penis moest ik wel toegeven kon Sophie ook beter en mijn kontgat en zo bespeelde ze mijn penis tot ze merkte dat ik bijna klaar kwam. Daarna maakte zei mij los haalde het touw van mijn pik en moest ik op de grond gaan liggen.

De meesteres ging over mij heen staan net boven mijn pik en ik kon zien dat zei haar slipje opzij deed. Ik kreeg de opdracht om mij zelf af te trekken en zo zag ik de golden shower van tussen haar schaamlippen komen recht op mijn pik. En het duurde niet lang of ik ging klaar komen maar toen ze dat zag werd mij dat verboden want ik moest op toestemming van mijn meesteres wachten. Het duurde best nog wel lang voor meesteres Sophie uitgeplast was en ik te horen kreeg dat ik klaar moest komen. En meteen kwam de sperma uit mijn getergde penis.

Wat een heerlijke sessie.
Na het douchen heb ik Meesteres Sophie bedankt en nog even na gepraat.
Dank je wel Meesteres Sophie.