Slaaf m

Geachte Meesteres Sophie,
Hierbij een verslag van de geweldige laatste sessie (!!!) en een fantasietje van een machteloos en rusteloos slaafje.
Het zeer verslaafde slaafje ging voor het eerst sinds jaren weer eens op vakantie.Een mooie gelegenheid om uit te rusten. En ook om te proberen een beetje af te kickenvan de indrukwekkende behandelingen door Zijn Meesteres.
De laatste keer had hij er een potje van gemaakt door steeds maar met de afspraak tewillen schuiven. En hij had zijn vakantie zo gepland dat hij HAAR verjaardag zou missen.
Bovendien had hij zonder HAAR toestemming met zijn tepels gespeeld, waardoor die nogalbeurs waren.Weliswaar had hij een verjaardagscadeau voor HAAR gekocht en een leuke body aangetrokken, maar …. ZIJN Meesteres was begrijpelijk behoorlijk kwaad op hem.
Dat heeft hij dan ook goed gemerkt. Hij werd eerst met handen en voeten en met pik enballen stevig op een bankje vastgesnoerd. Daar kreeg hij een stevig pak slaag. Dat waserg pijnlijk en het zette hem duidelijk op zijn slaven-plaats.Daarna werd hij met afgebonden pik en ballen strak vastgebonden op de tafel en van top tot teen superstrak in folie gewikkeld. 
Het was hem weer volkomen duidelijk: hij was van HAAR en natuurlijk ook helemaal voor HAAR.Plotseling voelde hij iets scherps door de folie gaan. Hij schrok en voelde dat de folie bij zijn tepels werd weggeknipt. Stilletjes hoopte hij op wat mededogen met zijn beurse tepels. ZIJN MEESTERES zette er cups op en dat voelde al heel strak aan.  Pffff ….. dat viel niet bepaald mee !
Toen werd de folie ook weggeknipt bij zijn strak afgebonden pik en ballen.  ZE lachte eruitdagend bij.  Even later kreeg hij pijnlijke stroomstootjes op zijn pik en ballen. Terwijl hijhij machteloos onder de folie geen centimeter kon bewegen, probeerde hij hulpeloos wegte kronkelen. Maar hij had geen schijn van kans !!!
Na een poosje haalde ZIJN Meesteres het touw om zijn pik en ballen weg en haalde de cupsvan zijn tepels. ZE liet hem even met rust en hij kon weer een beetje opgelucht ademhalen.ZE zei dat ze even iets ging halen.Na een poosje kwam ZE terug zachtjes iets zeggend. Hij dacht dat het zoiets was als”waarschijnlijk wel genoeg”. Hij werd weer heel onrustig en wachtte angstig af.
Toen voelde hij dat zijn pik en ballen met een koele vloeistof werden schoongemaakt. Hijwerd bang en toch ook opgewonden. Zou ZE zich weer met naalden gaan uitleven ? Devorige keer waren dat er veel, ze waren dikker en sommige ook langer dan anders …… !!!Al gauw ging de eerste naald erin, heel pijnlijk en heeeeel spannend.
Hij focuste zich heel sterk op wat ze daar onder aan het doen was. Het was heel pijnlijk, heeel spannend, maar hij raakte ook in een soort roes. Pfff ……..Toen maakte Zijn indrukwekkende Meesteres volkomen onverwachts ook zijn al zeergevoelige tepels schoon met alcohol. Hij kon het voelen en ruiken …..
En toen stak ZIJ ook een paar naalden door zijn tepels. Hij probeerde te bewegen, maarbleef volstrekt kansloos en totaal onder HAAR controle !!!Totaal, maar dan ook totaaaaal verslaafd vroeg hij of hij langer mocht blijven, zodat ZIJN MEESTERES nog meer naalden kon plaatsen. Lachend vroeg ZIJ hem of ZE dan het aantalvan HAAR leeftijd zou plaatsen. Gezien haar jeugdige en sexy uitstraling zei hij in een roes:”Graag Meesteres” !!!Ze pakte nog meer naalden, waardoor hij bijna helemaal “van de wereld raakte”.
Op zijn vakantie moest hij heel vaak aan deze formidabele sessie denken. ZIJN MEESTERESbleef voortdurend in zijn gedachten. Hij mailde HAAR daarom met de vraag wanneer hij zich weer bij HAAR moest melden en hoelang ZIJ dan over zijn geest en lichaam wilde beschikken.Al snel antwoordde ZIJ: “Dan wordt het 3,5 uur met een half uur opsluiting omdat ik ook even mijn pauze nodig heb”.
WoW, 4 uren weer helemaal overgeleverd en compleet onder controle van Zijn sexy, fantasierijke, dominante Meesteres ……….. !!!!En dan tussendoor ook nog opgesloten worden, zodat ZIJ voldoende energie zal hebben om heerlijk te kunnen genieten van HAAR kansloze en machteloze slaafje.
EN AL DIE TIJD KAN ZE MET HEM DOEN WAAR …..  ZIJ ZIN IN HEEFT !!!!!!
Hij kan het eigenlijk niet beseffen, heeft geen idee wat ZIjn Meesteres deze keer allemaal zou kunnen doen.Zou hij weer een pak slaag krijgen of juist helemaal gek gestreeld worden … ?Pakt ZE hem weer volledig in folie in of snoert ze hem muurvast in de dwangbuis met ook nog boeien en touwen … ?Wordt hem de mond gesnoerd en het gezichtsvermogen ontnomen door een strak masker of door …. ????Of gaat ZE nog verder door hem al zijn zintuigen te ontnemen … ?Zal ZE zijn anus volstoppen en prikkelen of juist zachtjes zijn billen  strelen … ?Gaat ze een nieuw record aan naalden in hem zetten … ?Sluit ZE hem meteen op in een heel nauwe, besloten ruimte en zegt dan lachend dat ZE niet weet of ze nog terugkomt en zo ja wanneer … ?
Het spookt hem allemaal voortdurend door het hoofd. Hij is nerveus en opgewonden ….En hij kan alleen maar afwachten met slechts één zekerheid: het zal beslist anders zijn dan in zijn stoutste dromen, want zijn Machtige en erotische Meesteres is altijd weer verrassend met alle touwtjes in handen !!!!!!
Hoogachtend,UW slaafje M