Slaaf/Patiënt H, bezoek 5

Na 4 maal uitvoerig onderzocht te zijn door Dokter Sophie en zij maar geen directe oorzaak van mijn geilheid kon vinden dan dat ik op volslanke dames val met nylons aan werd ik doorgestuurd naar een collega van dokter Sophie. Ik moest mij melden op een vrijdagavond om 20.00 uur. Na aangebeld te hebben vroeg Sophie wie er was, en ik mij melden met H hoorde ik dat ik zo opgehaald zou worden. Even later ging de poort open en ging ik naar binnen waar de collega van dokter stond gekleed in een rubber bloes en een even rubberen rokje met nylons er onder en hoge laarzen.
Dat ik duidelijk niet met Dokter Sophie te maken had merkte ik toen zij mij opdracht gaf haar hand vast te houden zodat zij goed en zonder te vallen over de kinderkopjes die in de overdekte karpoort liggen kon lopen.
Ik begeleide haar naar de deur waarna zei mij opdracht gaf naar boven te lopen. Toen werd mij al duidelijk dat het een heel andere sessie zou worden dan de vergaande dokters onderzoeken die ik tot dan had ondergaan.

Eenmaal boven feliciteerde ik haar nog met haar verjaardag en gaf haar een cadeautje wat ik voor haar had gekocht. Sophie pakte het uit en bedankte mij en met een sadistische lach vroeg ze of ik dacht dat zij dan minder streng voor mij zou zijn. Ik liet haar weten dat dergelijke Gifts’ geen invloed op de lengte dan wel de inhoud van de sessie zou hebben. Na nog wat wetenswaardigheden te hebben uitgewisseld liet ze mij wachten en ging naar de BDSM ruimte waar zij mij even later naar toe riep.
Bij binnen komst liet zij mij weten dat dokter mij had doorgestuurd om te kijken of zij wat verbetering aan kon brengen in mijn gedrag en noemde de redenen op waarom dokter Sophie mij had doorgestuurd.

Ondeugend altijd met een stijve pik bij de dokter, glurend naar met name volslanke dames en mij aan hen op te geilen en als ik bij dokter was heel veel voorvocht te produceren. En terwijl Sophie mijn bloes los knoopte liet zij mij weten dat zij daar een onderzoek naar zou doen hoe dat te kunnen onderdrukken. Ik protesteerde dat Sophie mijn bloes los maakte en uit deed, dat zij geen dokter was en ik het nut niet zag dat ik mij voor haar uit zou moeten kleden. Dat het niet hielp was mij al snel duidelijk toen Sophie op strenge toon liet weten van mijn commentaar niet onder de indruk te zijn en ik mijn broek schoenen en sokken uit deed en die bij mijn bloes moest leggen en daarna voor haar moest komen staan. Sophie liep om mij heen en begon geïrriteerd aan mijn onderbroek te trekken met de woorden
had ik niet gezegd naakt. Ja mevr. zei ik en toen Sophie mijn onderbroek tot op mijn knieën naar beneden had getrokken moest ik de rest zelf doen ,mijn onderbroek bij mijn kleding leggen en weer voor haar te komen staan. Zo het is je toch gelukt om je uit te kleden, en Sophie liep om mij heen bekeek mij of ik gekeurd werd kneep hier en daar en kreeg vervolgens enkele harde klappen met haar blote handen op mijn billen zeggend dat ze mij wel wat discipline bij zou brengen.

Onder de indruk van Sophie haar aanpak zei ik ja Mevr. Na nog een keer om mij heen te zijn gelopen en ook mij tepels testte door er in te knijpen en
aan te trekken liep ze naar een rek en pakte daar twee handboeien en deed die om mijn polsen en met twee musketonhaken werden die boven mij aan twee stangen vast gemaakt. Sophie liep naar het rek en pakte een smalle plak en liet die mij zien en zei je krijgt tien klappen op je billen en mee tellen. En zo voelde ik direct daarna de eerste klap die gevoelig hard aankwam maar ik telde mee en bij de derde klap zei Sophie dat ik mijn kont beter aan moest bieden.
Ik zei ja Mevr. en stak mijn billen naar achter.
Goed zo je leert snel hoor en de volgende klappen kwamen op mijn billen terecht 4/5/6 en toen stopte ze even om later te vragen hoever we waren en ik bevestigde dat ik 6 klappen op mijn billen had gekregen Mevr.
Goed onthouden, en ze ging verder tot 10 en speelde verder nog wat met mijn tepels en even later maakte ze mij los en moest voor haar komen staan kreeg te horen dat ze niet met Mevr. aangesproken wenste te worden maar dat zij een meesteres was en derhalve ook zo wenste te worden aangesproken is dat begrepen slaaf. Ja meesteres zei ik maar waarom noemt u mij slaaf meesteres. Omdat je een slaaf bent zolang je onder mijn behandeling bent en ik wens geen tegenspraak is dat goed begrepen slaaf.
Ja meesteres.

Toen kreeg ik nog twee enkel boeien van de meesteres aangereikt en die moest ik zelf om mijn enkels doen. Daar mee klaar kwam meesteres Sophie met een leren halsband die ik om mijn nek kreeg. Met een riem aan mijn halsband werd ik naar een bank gebracht en moest ik op mijn knieën op een verhoging knielen en mijn buik op een verhoging net iets hoger waar mijn handboeien boven mijn hoofd werden vast geklikt en vervolgens riemen over mijn rug vast werden getrokken zodat ik niet meer omhoog kon vervolgens werden nog eens riemen over mijn benen vastgezet en nu kon ik werkelijk geen kant meer uit. Meesteres Sophie liep weg om even later terug te komen met een ander slaginstrument wat de meesteres mij niet liet zien maar wat ik even later wel zou voelen. Meesteres Sophie liet mij weten dat ik 20 klappen op mijn billen zou krijgen en dat ik mee moest tellen. En bij elke klap ik dank U wel meesteres moest zeggen.
Zien hoe mijn billen er uit zagen kon ik niet maar voelen des te beter en ook de meesteres stopte zo nu en dan even en dan was het opletten want voor ze begon vroeg Sophie steevast waar we gebleven waren. En bij de laatste klap wachtte meesteres Sophie even om een goed plekje te zoeken voor de
laatste klap die gemeen hard aan kwam.

Toen ik mijn gezicht draaide zag ik haar de plak waarmee ze mij had gestraft weghangen en kon ik tevens zien dat Sophie onder haar rubberen rokje nylons droeg opgehouden door jarretels. Ze kwam weer naar mij toe zo ik nog steeds goed vast geriemd op het bankje lag ging achter mij staan en pakte geheel onverwachts mijn penis en ballen vast trok er stevig aan
constateerde dat ik al weer voorvocht uit mijn penis liet druppelen maar wat Sophie niet aanstond was dat ik de vloer van haar studio bevuilde en pakte een tuk touw en bond dat strak om mijn penis en ballen vast met een musketonhaak en ik voelde hoe ze haar werk bewonderde om vervolgens naar een rek te lopen iets pakte wat even later gewichten bleken te zijn die resoluut aan de musketonhaak werden gehangen wat mij al snel pijnlijk duidelijk werd.
Nu werd ik los gemaakt en moest opstaan nu met de gewichten tussen mijn benen hangend. Meesteres keek naar haar werk en zag dat het druppelen van voorvocht uit mijn penis niet was gestopt draaide zich om en pakte uit een la een condoom met de woorden als het niet stopt zal ik er in ieder geval voor zorgen dat die viezigheid niet op de vloer slaaf komt en bracht zeer handig het condoom om mijn penis aan met de woorden zo geile slet dat wordt in ieder geval opgevangen. En de meesteres pakte een tissue gaf die aan mij en zei ruim die viezigheid van jou eerst maar eens op, ik bukte om het op te vegen en merkte toen meteen hoe de gewichten gemeen aan
mijn geslachtsorganen trokken.
Meesteres Sophie keek nog eens naar de gewichten en vond dat het nog wel wat beter aangepakt kon worden en liep naar het rek om nog eens twee gewichten te pakken hoeveel gewicht het was werd niet gezegd en ik kon er ook geen schatting op maken maar meer als een kilo per stuk denk ik. En toen die er aanhingen ging ik ook voelen dat mijn ballen klem kwamen te zitten en het pijnlijker werd wat Meesteres Sophie niet ontging en sadist als zij is had zij er ook plezier in om haar slaaf die ik nu was te kunnen africhten naar haar en de dokter haar wensen.

En zo pakte Sophie het touw dat langer was dan ze nodig had om mijn genitaliën af te binden vast en trok mij mee door haar studio waar ze op de bank ging zitten en ik moest knielen met de strenge opmerking dat de gewichten niet op de vloer mochten komen en zo werd mij opgedragen dat ik de laarzen van mijn meesteres van onder tot boven moest kussen en geen stukje overslaan.
Zo begon ik vanaf de teen van de mooie zwarte laarzen met kusjes te bedekken omhoog en in mijn gedachte hoe hoog laat de meesteres mij gaan.
En dat was hoger dan ik verwacht had toen ik bij haar nylons aan kwam en zo verder ging tot de jarretels en het stuk blootte dij van mijn meesteres en met mijn neus schoof ik het rokje dat al heel ver naar boven opgeschoven was nog verder tot bijna mijn meesteres haar goddelijke slipje en wilde toen over haar dij naar de binnenkant van haar dij gaan maar dat werd mij snel duidelijk gemaakt dat het niet de bedoeling was en duwde mij terug deed haar andere been over het been dat ik met kusjes had bedekt en kreeg de opdracht om ook het andere been van mijn meesteres de zelfde behandeling te geven dan de vorige.

Maar de pijn aan mijn penis en ballen werd er ook niet minder op maar ik had het vermoeden dat het mijn meesteres helemaal niet interesseerde hoe ik mij voelde en meer en meer werd mij duidelijk dat ik er was om mijn meesteres te dienen en zij het een genoegen vond om mij pijn te doen en zo mijn geile gedachte een beetje te ordenen . Maar hoe pijnlijk ook ik moest mijn werk doen zoals opgedragen en ook het andere goddelijke been van mijn meesteres werd door mij bedekt met kusjes en ook nu schoof ik haar
rokje zo hoog mogelijk wat de meesteres wel op prijs stelde en ja haar been is haar been maar dan ook helemaal dus nu ook bijna tot haar geile slipje maar kreeg een ferme tik toen ik ook nu weer probeerde van de buitenkant naar de binnen kant haar dij met kusjes te bedekken.

Nu moest ik opstaan en een plaat op de grond leggen en er op gaan liggen wat voor mijn ballen en penis een opluchting was want de gewichten lagen ook op de plank. De meesteres ging staan en plaatste een been naast mijn hoofd zodat zij recht boven mij hoofd stond en ik omhoog mijn meesters haar prachtige dijen zag daar waar haar nylons ophielden en zo ging de meesteres door haar knieën zag ik haar zwarte minuscuul kleine slipje recht boven mijn gezicht steeds dichter kwam haar slipje bij mijn gezicht zodat ik haar geile slipje en haar kutje wat ze er mee bedekte kon ruiken wat een heerlijke lucht en het prachtig uitzicht wat mijn meesters mij bood.
Ondanks de pijn in mijn penis en ballen voelde ik dat mijn pik stijver werd van wat ik zag en rook . Ook mijn meesteres moet dat niet zijn ontgaan wand zij hurkte met haar gezicht die kant in en zij zal zeker gedacht hebben ondanks de pijn die ik hem laat ondergaan blijft hij geil. Maar ik was bevoorrecht want voor het zelfde had ze mijn ogen afgedekt en had ik mijn meesteres haar geilheid alleen maar kunnen ruiken.

Toen moest ik weer gaan staan en meteen trokken de gewichten mijn ballen
weer naar beneden en Sophie zag mijn pijnlijk gezicht pakte mijn kin keek mij aan en zei dat krijg je nu als dokter je door stuurt he maar ik krijg de indruk dat mijn aanpak wel helpt en daarom laat ik ze nog even zitten ze pakte het touw weer vast en trok mij opnieuw door de studio de gewichten tussen mijn benen slingerend werd ik naar de sling getrokken en moest
met mijn rug er naar toe gaan staan en op aanwijzing van de meesteres op de sling gaan liggen.
Toen ik een maal lag pakte meesteres Sophie het touw en trok er aan zodat ik in de sling heen en weer schommelde en de gewichten aan mijn penis en ballen nu wel erg pijnlijk werden en ik naar de meesteres keek die er zichtbaar van genoot hoe ik er bij lag en hoe pijnlijk het voor mij was.
Sophie keek ook nog even naar het nog steeds om mijn penis zittend condoom en tot vreugde van de meesters gezien haar sadistische lach zich nog steeds meer voorvocht in het condoom verzamelde en hoorde haar zeggen ondanks de pijn geniet je wel he slaaf.
Ik kon niets anders dan het toegeven en liet het de meesters weten met ja meesteres ik geniet ook nog steeds van Uw behandeling.
Meesteres Sophie haalde nu een voor een de gewichten van mijn ballen wat op zich wel weer een andere ervaring was die ook nog eens behoorlijk pijnlijk was maar omdat de meesteres mijn ballen en penis ging een beetje ging masseren verdween de pijn al snel. Maar als ik dacht dat het voor mij vanaf nu minder pijnlijk werd dan had ik het goed mis want meesteres Sophie liep weg en kwam even later terug met een latex handschoen aan en
liet mij weten dat ze mijn prostaat ging onderzoeken maar met welk doel zei ze niet en dat het onderzoek toch wel enige tijd in beslag nam en ik Sophie aankeek lachte ze naar mij en zei je vind dit wel lekker he slaaf.
Ja meesteres.
Zo trok ze haar vingers ik schat drie misschien wel vier uit mijn anus gooide de handschoen weg en begon opnieuw mij aan het touw om mijn geslachtsdelen heen en weer te trekken en gezien er geen gewichten meer aan hingen was dat veel minder pijnlijk maar ook nu had ik met een zeer sadistische meesteres te maken die mij veel harder op en neer liet schommelen en ook nog veel langer . Je krijgt het niet voor niets slaaf en ik vind het wel fijn je zo pijn te zien lijden. Ja meesteres dank U wel meesteres.
Je leert het al goed slaaf en zo kreeg ik toen wel een compliment net als even eerder toen ik met mijn handen in mijn nek en gespreide been ging staan omdat de meesteres iets moest pakken en mij zo zag staan. Langzaam liet de meesteres mij uitdrijven tot ik weer stil hing en Sophie pakte nu een
voorbind dildo maar er zag er geen dildo in gemonteerd en liet mij weten dat ze even in een andere kamer dildo,s ging halen die zo liet zij weten diep in mijn anus zouden gaan om mijn anus en darmen op te rekken zo zei de meesteres hetgeen meesteres nodig vond in het kader van het onderzoek wat ze deed in opdracht van Dokter Sophie.

Even later zat ik de meesteres weer binnen komen en ik moet zeggen dat ze er goddelijk uit zag en dan vind de meesteres en dokter het gek dat je met een keiharde pik rondloopt. En met goddelijk bedoel ik bijzonder knap een heel mooie glimlach en met de kleding rubber zag het er heel geil uit zeker met ook de nylons en die prachtig hoge laarzen super geil toch. En dan ben ik als slaaf bevoorrecht dat de meesteres mij behandelt !!!!!!!!!!!.
En mocht je niet overtuigd zijn van haar schoonheid kijk dan op haar site je komt haar daar in elke vorm tegen verpleegster dokter meesteres in vele verschillende en de meest prachtige outfits.

Maar ik werd uit mijn erotische gedachten gehaald toen ik twee redelijk grote dildo,s zag waarmee de meesteres binnen kwam. Deed een condoom om de dunste wilde er wat glijmiddel op doen toen er niets meer uit het flesje kwam. De meesteres keek mij aan en zei dan maar zonder glijmiddel slaaf maar je krijgt deze in die geile reet van je.
Meesteres Sophie zag de angst in mijn gezicht en liet er geen twijfel over bestaan dat ze ook echt de dildo zo in mijn kont zou duwen want waarom zou meesteres Sophie moeite doen om een andere fles glijmiddel te pakken zij zou de pijn niet voelen en mij pijn zien lijden is waar Sophie erg vrolijk van wordt en zou mij niet verbazen ook bloedgeil. De vrolijkheid en geilheid straalt gewoon van haar gezicht en het is nog erger of nauw ja
geiler wand ook haar hel lijf straat het gewoon uit. Daarom is het voor mij een genot om bij haar te mogen vertoeven. Maar ik had geluk er kwam nog wat glijmiddel uit de fles en werd verdeeld over de dildo of eigenlijk de kunstpenis die vervolgens zonder pardon in mijn anus werd geschoven en tot mijn eigen dan wel Sophie haar verbazing verdween hij helemaal in mijn darmen. Meesteres Sophie zette haar dij er tegen en als ik de penis er uit drukte dan kwam hij net zo vlug weer in mijn kont en wel helemaal. Nadat de meesteres mij een tijdje zo had geneukt vond zij het tijd worden voor de volgende en na dat ook die ven een condoom was voorzien ging ook deze moeiteloos in mijn kont en werd ik weer op de zelfde manier door mijn meesteres geneukt. Maar ook dat vond meesteres Sophie niet voldoende en ging weer weg om met een nog groter en dikkere kunstpenis terug te komen. Ook deze werd voorbereid om in mijn anus te verdwijnen en ik kreeg al schrik dat nu het glijmiddel echt op zou zijn maar ik had geluk en enkele ogenblikken later zat ook deze penis tot het maximum in mijn anus en darmen. Meesters Sophie pakte de kettingen van de sling vast en met haar dij duwde zij de penis in mijn kont als ik hem weer bijna er uit had gewerkt. Dit neuken duurde een tijdje tot genoegen van mijn alom geprezen geile meesteres Sophie. En haar heerlijke sadistische glimlach op haar lippen en de uitstraling van haar neukende lijf tegen mijn kont maakten mij alleen maar geiler wat ook mijn meesteres niet ontging. Maar na genoeg te hebben genoten vond meesteres Sophie het wel voldoende en maakte mij los en kon van de sling opstaan.

Het touw nog steeds aan mijn geslachtsdelen gebonden werd nu harthandig vast gepakt en de meesteres sleurde mij nu werkelijk door haar studio legde een doek op de grond waar ik op moest gaan liggen.
Omhoog kijkend zag ik de nylons van mijn meesteres en zo verder blote dijen boven de boord van haar nylons en nog net geen slipje maar dat duurde maar even omdat ze haar benen ligt spreidde. Ik kon nu haar slipje zien en kreeg de opdracht te gaan masturberen wat wel een raar gevoel is
met die handboeien aan en een strak afgebonden penis en ballen. Even later hurkte Sophie en maakte het touw los en sprak mij vermanend aan dat ik stopte met masturberen had ik gezegd dat je mocht stoppen. Nee meesteres en ik begon weer met mijn pik te spelen. De meesteres ging weer staan deed haar slipje uit, ging met haar benen gespreid over mij heen
staan en plaste over mijn handen en mijn balen en penis en weer klonk het ga door met masturberen slaaf ik wil je zien klaar komen ik wil wel eens net als die dokter van jou je pik leeg zien spuiten.
En zo zag ik de plas van mijn meesteres tussen haar weelderige volle schaamlippen uitkomen en recht op mijn handen die mijn pik af moest rukken.

Af en toe stopte ze om even later weer door te plassen.
Maar toen er geen plas meer kwam draaide Sophie zich om deed een stap achteruit zodat ze recht boven mijn gezicht stond.Een heerlijk uitzicht had ik en even later vroeg ik mag ik klaar komen meesteres. En zo kreeg ik toestemming en kwam de sperma op mijn buik terecht. Met een honende lach hoorde ik meesteres Sophie zeggen dat het niet veel was en dat dokter
gelijk had dat er nog veel werk met mij was voor dat zij als meesteres tevreden over mij kon zijn.
En het onderzoek naar de kwaliteit van mijn sperma werd op voorhand door mijn meesteres al als niet goed bestempeld.
Toen mocht ik me douchen en aankleden, mijn meesteres liet me uit.

MVG patiënt slaaf H