De opsluiting van D.

Bij het surfen kwam ik langs het profiel van Meesteres Sophie en wat ik las beviel me wel. Na een mailcontact werd mijn indruk alleen bevestigd en besloot ik een sessie te boeken, een mix van spel en opsluiting.
We spraken af dat ik enkele spullen zou meenemen en op de dag zelf belde ik dus aan met een koffer materiaal. Meesteres Sophie verwelkomde me met een drankje en tijd voor een gesprekje.

Ik kleedde me om en trok mijn pantyhose, leotard en laarzen aan. Meesteres Sophie voegde hier nog mijn corset en nog wat spullen aan toe. Ik had tevens mijn Posey dwangbuis bij en kan met gerust hart zeggen dat deze een rode draad geworden is in de sessies. Gemaakt om niet uit te ontsnappen en toch comfortabel genoeg om langdurig te dragen. Deze werd stevig aangesnoerd en ikzelf werd dan op tafel vastgemaakt met touw en folie. Blind, doof (door een zeer effectieve hoofdtelefoon) en met een knevel in werd ik als het ware gestockeerd. Mijn geest kwam tot rust en tijd stond stil. Plots voelde ik dat er in de pantyhose een gaatje werd gemaakt en mijn lid werd ingesnoerd, zeer zeker een leuke verrassing.

Na een tijdje was het tijd voor een verandering van plek en werd het meeste losgemaakt. Het corset ging tijdelijk uit om nieuwe dingen aan te leggen maar de vrijheid was maar tijdelijk. Ik kreeg een touwharnas om dat als het ware mijn lid ingesnoerd tegen mijn lichaam bond en mijn kruis zag er uit alsof ik touwondergoed droeg. Ik werd naar een bank gestuurd en werd wederom, van alle zintuigen ontnomen, machteloos geparkeerd. Na een hele tijd werd plots de hoofdtelefoon opzijgeschoven en gevraagd of ik nog wilde blijven. Ik had het naar mijn zin en knikte. Dit werd met een duidelijk tevreden “ok” beantwoord en ik werd weer alleen gelaten.

Plots ging de blinddoek af en zat Meesteres Sophie voor me met een schaal en een catheter. Haar ogen blonken van plezier terwijl ze mijn lid vrijmaakte en alles steriel maakte. Ze keek me intens aan als ze de catheter naar binnenschoof en me zo de mogelijkheid ontnam om een plaspauze en wat vrijheid te vragen. Ik kon enkel gebonden, gekneveld en nog steeds doof toekijken hoe ze vakkundig mijn blaas leegde. Ze nam alles weg en schoof me weer in het donker door middel van mijn blinddoek.

De dwangbuis werd losgemaakt en een van mijn wollen jurken werd over mijn lichaam geschoven. Mijn handen werden in vuistwanten op mijn rug gebonden en ik voelde een touw van mijn touwharnas rond mijn kruis ergens aan vastgebonden worden. Na enkele minuten stilstaan bewoog ik voorzichtig, enkel om te ontdekken dat mijn marge voor beweging serieus ingeperkt was. Ik was, bijna als een dier, hulpeloos aan een tafel gebonden. 1 simpel touw dat me mijn bewegingsvrijheid ontnam en me verplichtte om te wachten. In één woord… fantastisch.

Het einde van de sessie naderde met rasse schreden en nadien werd ik net als bij het begin op de tafel gebonden en werd mijn kruis nog met elektro bewerkt, met alle gevolgen van dien.
Terugkijkend kan ik zeggen dat Meesteres Sophie geweldig goed geluisterd en gelezen had wat er gezegd was tussen ons. Zo wist ze heel goed wat me deed “tikken” en verwerkte dit subliem in haar spel. Ik had een geweldige tijd en heb dan onmiddellijk een volgende sessie geboekt want zo een leuke tijd…. Dat vind je niet snel.
Meesteres Sophie, bedankt en tot de volgende keer.
D