Patiënt H, een derde onderzoek.

Ik had een voorstel naar dokter Sophie gestuurd met een datum om dat spel te spelen. Nog geen half uur later kreeg in een mail terug dat de datum in haar agenda was gezet en dat ze het spel graag met mij wilde spelen en er nu al zin in had. Het spel speelt ook nu zich af in de praktijk van dokter Sophie in het verzorgingstehuis waar ik woon.
Dokter Sophie heeft haar vrije dag maar ik heb haar gebeld dat ik heel erge jeuk heb dat een dag te voren rond mijn penis was begonnen. Dokter klonk niet vrolijk maar vond het wel nodig om mij op korte termijn te onderzoeken.
Toen ik mij melde in haar praktijk had zij niet haar dokterskleding aan die ik van haar gewend ben maar haar outfit waarmee zij naar een feestje zou gaan. Dokter was gekleed in een zwart leren topje met nylons er onder een super kort leren rokje een panty en laarzen met heel hoge hak en tot boven haar knie.

Ik werd mee genomen naar boven en moest mij uitkleden en moest haar voorgaan naar de behandelkamer. En daar op een witte met leer beklede tafel gaan liggen en dokter vertellen waar de jeuk zat want er was volgens dokter niets te zien. Dokter Sophie pakte haar stoel zette die naast de onderzoekstafel waar ik op lag ging zitten en begon met een langdurig onderzoek van mijn penis en ballen wat steeds hardhandiger werd zoals hard knijpen in mijn penis en ballen. Zij pakte iets uit een bakje en ik wist even niet wat het was. Ik zag een doorzichtige plastic plaat met een groot en een klein gat waar mijn penis door werd gehaald en dan moesten mijn ballen nog door het grootste gat en ik begreep wat dokter er mee voorhad maar omdat mijn penis stijf was gingen mijn ballen er niet bij en werd deze therapie gestopt. Dokter zag dat er voorvocht uit mijn penis kwam en besloot dat het opgevangen moest worden voor onderzoek in het laboratorium en plaatste een kapje van rubber op mijn penis waar een buisje aan zat om daar vervolgens en groot spuit aan te bevestigen zodat ze als het onderzoek klaar was het in de spuit kon zuigen zodat er niets verloren zou gaan.

Ondertussen liet ik mijn hand naast de tafel glijden en zo kon ik dokter aanraken en voelde het leer van haar rokje en zelfs een stukje van haar panty waarop dokter heel streng zei dat ik mijn handen thuis moest houden en mij hellemaal op haar onderzoek moest richten omdat ik toch al een deel haar vrije dag in beslag nam wand anders had ze op een feestje gezeten. Maar dokter kon niet vinden waar de jeuk vandaan kwam en keek mijn recht in de ogen en vroeg hou je mij voor de gek omdat ik denk dat je graag een onderzoek van mij wilt. Nee dokter zei ik de jeuk is echt hoor.
Toen stond ze op pakte een stuk touw en bond mijn penis en ballen strak af veel strakker dan ze in eerdere sessies had gedaan. Pakte vervolgens een apparaat wat ik niet kende stak de stekker in het stopcontact en ging over mijn bovenbenen wat een knetterend geluid te weeg bracht maar ook stroom stootjes veroorzaakte waarop ik mij op de onderzoekstafel bewoog en dokter mij aankeek en zei dat ik stil moest blijven liggen of ze zou andere maatregelen nemen en ging door met stroom therapie maar nu ook over mijn strak afgebonden penis en ballen wat zeer gevoelig was en
ook niet stil kon blijven liggen waarop dokter met haar hand in een latex
onderzoekshandschoen mij op mij benen sloeg en mij maande toch wel stil te blijven liggen. Ik kreeg het gevoel dat het onderzoek naar mijn jeuk wel eens nog veel pijnlijker zou kunnen worden dan nu het geval was. Ik moest veel moeite doen om stil te blijven liggen maar het lukte in elk geval zover dat ik niet vastgebonden hoefde worden.

Omdat de stroomstootjes niet hielpen de jeuk te verminderen moest ik mij omdraaien. Ik keek dokter Sophie aan en wees op de spuit die aan mijn penis zat maar ze zei resoluut dat ik daar gerust op kon gaan liggen en mij niet moest bemoeien met het verloop van het onderzoek. Dus draaide ik mij om dokter pakte het kussentje weg waar mijn hoofd op had gelegen en ik
zag een gat in de tafel waardoor ik de vloer zag maar ook de heerlijke benen in die hoge laarzen van de dokter wat een heerlijk geil gezicht was dat maar mijn aandacht werd snel afgeleid omdat dokter hard op mijn billen sloeg links rechts en dat hield zij wel even vol. Pijnlijk was het niet maar bij de eerste klap schrok ik wel even en vroeg aan dokter is dat nodig voor het onderzoek. Ja dat is nodig want ik zie dat je steeds geiler word en ik steeds meer de indruk heb dat je geen jeuk hebt maar dat je mijn vrije tijd zit te verdoen omdat je het geil vind dat ik je onderzoek.
Met klem bevestigde ik dat het niet waar was wat dokter Sophie beweerde.
Waarop dokter door ging met slaan op mijn billen maar tevens stevig aan het touw trok dat nog steeds om mijn penis en ballen zat. Daarna moest ik mijn benen spreiden en even later voelde ik dat dokter Sophie met iets in mijn anus ging wat daarop kon thuis brengen als haar vinger die in mijn darmen bewoog en voelde of ze mijn prostaat kon vinden voor een mogelijke oorzaak van de jeuk. Maar ook met twee vingers heel diep in mijn anus kon dokter na langdurig voelen niets vinden en ze haar vingers terug trok wat ik eigenlijk wel een fijn gevoel vond maar ja daar kwam ik niet voor. Wel zei dokter Sophie dat het onderzoek in mijn anus nog wel een vervolg zou krijgen.

Ik mocht mij weer omdraaien en toen ging dokter verder met aan mijn haren op mijn benen te trekken waar het het meest gevoelig was aan de binnen kant van mijn bovenbenen en ik kon op haar gezicht zien dat ze het prettig vond om mij pijn te doen zo een lekkere sadistische glimlach verschijnt dan op haar gezicht. En ik moet toegeven dat dokter Sophie met passie haar onderzoek doet en het ook uitprobeert om verder te gaan dan ik in de spelvorm had aangegeven. Om dit te benadrukken pakte ze een elastiekje wat ze tegen mijn binnenkant van mijn benen opspande en het dan los liet en er rode plekjes op mijn benen zichtbaar werden en hier bleef dokter wel even mee bezig. Zo werd de bondage van mijn penis en ballen gehaald en moest ik van de onderzoekstafel komen en voor dokter Sophie komen staan zittend op haar stoel bekeek en betaste mijn buik en penis. Nu moest ik mij omdraaien en vooroverbuigen waarbij dokter liet weten dat ik nog zeer lening was voor mijn leeftijd. Ze pakte mijn zak met een hand vast en trok zo vrij stevig aan mijn zak met mijn ballen er in, en ik keek tussen mijn benen door recht tussen de benen van mijn dokter en wat ik al eerder dacht tijdens het onderzoek als dokter iets laag moest pakken dat zag dat dokter een panty aan had zonder kruis. Haar benen waren zover gesloten dat niet kon zien of dokter een slip je aanhad. Ondertussen pakte ze met haar andere hand ook nog mijn penis die ze net als mijn zak pijnlijk ver naar achteren trok. Na dat dokter eindelijk mijn geslachtsorganen los liet mocht ik van haar op de gynaecologenstoel plaats nemen en gezien deze vrij hoog is nam ik een hupje om er op te gaan zitten wat dokter Sophie ontlokte of ik nog steeds niet wist hoe ik op de gynaecologenstoel moest plaats nemen. Ik zei dat ik dat vergeten was waarop dokter zei hoe kan ik nu bij je anus als je zover op de gynaecologenstoel gaat zitten.

Schiet op met je billen op de rand en toen ik dat deed duwde dokter mij achterover nam mijn benen om die in de beugels te leggen om zo het onderzoek voort te kunnen zetten. En dokter weet heel goed waar ik geil van word en haar outfit in combinatie met het onderzoek deed mijn penis de hele tijd al stijf staan en zo pakte dokter de Electro therapie en bevestigde die rond mijn scrotum en om mijn penis net onder het rubberen kapje wat moest blijven zitten het apparaat werd aangesloten en zo werd voor lange tijd stroom door mijn penis gejaagd maar de jeuk ging niet weg en ook niet toen ik weer een geile glimlach rond haar mond zag met twee ogen die alles zeiden dat er weer iets ging komen. Want kijk maar op haar site naar haar ogen op de foto’s die er op staan de geilheid en sadisme straalt er van af.

En het klopte de stroom werd tot een ongekende hoogte opgevoerd maar leverde ook niet het resultaat wat dokter Sophie voor ogen had en besloot oom ook mijn tepels van stroom te voor zien deze werden nu aan het apparaat aangesloten waar mijn penis eerst op zat en de stroomtherapie die ik op mijn penis kon verdragen kon ik niet op mijn tepels hebben het geen dokter met plezier constateerde en met dit spel doorging. Maar ook mijn penis werd aan een ander kastje aangesloten en zo gierde de stroom door mijn geslachtorganen en mijn tepels en zo werd het op de hoogste stand voor mijn penis gezet en dat bleef zo terwijl er een hernieuwd grondig inwendig onderzoek werd gedaan in mijn anus om toch voor dokter zeker te weten dat de jeuk niet aan de prostaat lag. Toen dokter ook hier niets kon vinden en mij nogmaals confronteerde met dat ik de jeuk verzonnen had om voor een consult te mogen komen ontkende ik dat weer. Dan ga ik verder kijken zei ze en nam een doosje met naalden pakte mijn balzak en stak er vijf naalden in iets wat ik pijnlijker had verwacht dan het was terwijl Sophie achterover in haar stoel het effect van haar behandeling bekeek en tevens zei dat het warm was in de behandelkamer en haar leren topje los begon te maken van waaronder een zwarte bh tevoorschijn kwam maar ook nog een topje van nylon dat er net zo uit zag als de panty’s die dokter aan had. Dokter glimlachte en vroeg wat ik er van vond , en ik liet weten dat het er heel geil uit zag. Dat zie ik zei ze je pik kan niet meer harder worden dan dat hij al is en dan ook nog met stroom er op je ben nog veel geiler dan ik dacht maar ik ben nog niet klaar met jou ik zal vinden waar de jeuk vandaan komt. Sophie draaide zich naar haar bureau nam nog een laatste slok water uit een beker die er het hele onderzoek al stond en waar ze regelmatig van dronk.

Daarna stond dokter op ging midden in de behandelkamer staan spreidde haar benen en ging met het lege glas tussen haar benen en even later kwam haar hand en de beker tevoorschijn en het glas zat meer als halfvol met haar plasje. Dokter Sophie liep met het glas in haar hand om de gynaecologenstoel heen en ging naast mij staan. Ik vroeg mag ik U iets vragen dokter. Ja dat mag wat wil je weten H. Ik dacht toen U even hier voor het doosje met naalden pakte dat ik kon zien dat u gen slipje aan had en toen U net het glas vulde met uw urine deed U ook geen slipje opzij. Dat klopt H maar ik was onderweg naar een feestje weet je nog toen jij mij belde dat je zo nodig onderzocht moest worden.
Ja dokter dat weet ik nog sorry dat ik U heb gestoord maar gaat U altijd zonder slipje naar en feestje dokter. Dat gaat jou niet aan Patiënt H maar ik ga je nu mijn laatste poging om de jeuk te stoppen toedienen ,en Sophie pakte mijn neus kneep die dicht en ik moest mijn mond open doen en ze goot wat urine in mijn mond en zei door slikken H. Het proefde wel een beetje vreemd ik had nog nooit eerder urine gedronken.

Maar dokter vond dat ik het glas helemaal leeg moest drinken, maar zo dat dokter naast mij stond maakte ik van de gelegenheid gebruik om mijn hand naast de gynaecologenstoel te laten zakken en zo de billen van Dokter Sophie te strelen en wat ze mij eerder in het onderzoek verbood liet ze nu wel toe. En dat ik steeds met kleine beetjes Sophie haar urine moest drinken kreeg ik ook meer tijd om de billen en dijen van dokter te strelen. Ik had nog nooit urine gedronken en daarom enkele dagen ervoor wat van mijn eigen urine gedronken om te weten wat ik zou moeten proeven.
Maar de urine van dokter Sophie smaakt duidelijk anders en ik vond het zelfs lekkerder dan dat van mij zelf. Ook was nog steeds de stroom die door mijn penis en tepels liep voelbaar en omdat het onderzoek al bijna een uur duurde en ik vrijwel de hele tijd een keiharde penis had zette dokter nu de stroom af haalde de naalden uit mijn balzak en de elektrodes van mijn scrotum en mijn penis.

Dokter keek mij van en zei met het drinken van mijn urine is de jeuk weg he patiënt H. Ja dokter en ik ben blij dat het U is gelukt de jeuk te stoppen dank U wel dokter Sophie. Prima H dan is het onderzoek niet voor niets geweest maar omdat je hier toch bent moet ik ook nog sperma van je hebben dan kan ik dat ook nog laten onderzoeken. Was de vorig sperma niet goed dokter. Ja wel H maar je staat onder mijn controle en ik wil je sperma blijvend controleren. Ik vroeg moet ik dan elke keer als ik op controle moet komen mijn sperma aan U geven dokter Sophie.
Ja H en ik zal het elke keer uit je ballen en penis melken H. En zo ging dokter aan de andere kant van de gynaecologenstoel staan nam een vibrator en begon met mijn penis te spelen. Niet veel later lag ik te kronkelen op de gynaecologenstoel en spoot de sperma in het rubberen kapje dat nog steeds op mijn penis zat met de spuit er ook nog aan. Zo zei Sophie de vorige keer had ik zuivere sperma en nu heb ik een mengsel van voorvocht en sperma ben benieuwd wat het laboratorium hier in vind.

Hier mee was de sessie afgelopen Sophie liet mij nog even bijkomen liggend op de gynaecologenstoel. En zelfs als de sessie is afgelopen zie je dat Sophie er ook nog van geniet dat we samen een heerlijk spel hebben gespeeld. Daarna heb ik haar bedankt voor de weer voortreffelijk sessie die ik weer bij Dokter Sophie mocht beleven.
Patiënt H.